Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot, bardzo duże laggi przy wczytywaniu skryptu

Roovis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam stare skrypty i próbuję je włączyć w najnowszym xenobocie (robiłem jego reinstall, wcześniej tego nie było też w najnowszej wersji, jeszcze wczoraj) Nie wiem co na to poradzić. Z pisaniem skryptów u mnie kiepsko, może po prostu coś trzeba wziąć ze starej wersji xeno? Błagam pomocy bo expić się nie da ;(

Opublikowano

mi też xeno laguje np, wolniej do potworkow biega niz jak bym byl bez bota 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Ale u mnie się nic prawie robić nie da, wczytywanie tak zamula, że nie kontroluję myszki, nie mogę nawet clienta wyłączyć :/

Edit:

XenoBot: Spell and rune shooter settings have been imported into the new system. Please be sure they are correct and re-save your settings.

Takie info wyskakuje

Edit2:

Zauważyłem, że za każdym razem kiedy robię inject do klienta, robi mi się nowy folder XenoBot w dokumentach, w którym jest tylko Config.ini

Opublikowano

Zrobiłem wszystko od nowa stąd (trzeba się zarejestrować), ale niestety nic nie pomogło, dalej ścina kompa i myszkę jak nie wiem co, oraz znowu tworzy niepotrzebny folder w dokumentach                                    

http://pandoriumx.com/forum/index.php/topic/781-release-xenobot-apophis-crack/?p=73554

Edit:

To pliki .lua tak działają, że nie mogę myszką ruszać, nie mam pojęcia co z tym robić...

Opublikowano

Podbijam, tak, by osoby mające z tym problem mogły zobaczyć. Ten problem wynika z małej efektywności wczytywania protokołów TCP. Można to przyspieszyć tym programem:

http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

Albo jeśli ktoś ma to wyłączone: Panel sterowania > Odinstaluj program > Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows > Zaznaczamy "Usługi simple TCP/IP"

Nie zniweluje to całkowicie problemu, ale może zmienić w znacznym stopniu lagi :)  Większość i tak zależy od bota, w patchu wczoraj to zoptymalizowano 

Optimized XenoBot to take slightly less CPU usage and have less effect on...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...