Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pojdzie mi AC IV?

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mozecie ocenic czy pojdzie mi AC IV ? I na ilu +/- fpsach ?

Intel® Core™2 Duo CPU  E7500     2,93 GHz

Ram: 2

Karta graficzna: AMD Radeon HD 5670

Nie wiem czy to ma znaczenie : Windows 7 Proffesional 64 bity.

Z gory dziekuje :)

RGt.png

Opublikowano

Tylko, ze na stronce pewnej bylo napisane: Ram: 2 (zalecane 4) wiec chyba jakos powinno udźwignąć.

powiem ci, ze ja moim kompem spelnialem wszystkie wymaganai tylko ramu mialem 3gb i na Low szlo pięknie ale proba wejscia na medium konczyla sie tragicznie, gra byla niegrywalna

Opublikowano

powiem ci, ze ja moim kompem spelnialem wszystkie wymaganai tylko ramu mialem 3gb i na Low szlo pięknie ale proba wejscia na medium konczyla sie tragicznie, gra byla niegrywalna

Hm... No coz jak nie sprobuje to sie nie dowiem.

RGt.png

Opublikowano

Tylko, ze na stronce pewnej bylo napisane: Ram: 2 (zalecane 4) wiec chyba jakos powinno udźwignąć.

Ale ty masz system 64 bitowy.

Na low jako tako powinno chodzić, ale wszystko jest możliwe.

@HaMeR1345

Opublikowano

Hmm... Ac 3 na srednich mi w  miescie troche przymula ale z AC IV to nie wiem, nie chce robic tak ze kupie gre i bedzie lezala na polce, bo nie pojdzie mi.

RGt.png

Opublikowano

Twórcy gier specjalnie zaniżają wymagania sprzętowe, żeby nie ograniczać grona potencjalnych kupców ;) Trzeba kierować się opinią innych.

Podaj jeszcze na jakiej rozdzielczości grasz.

Opublikowano

Twórcy gier specjalnie zaniżają wymagania sprzętowe, żeby nie ograniczać grona potencjalnych kupców ;) Trzeba kierować się opinią innych.

Podaj jeszcze na jakiej rozdzielczości grasz.

Moge podac rozdzielczosc na jakiej gram w AC 3 ?

RGt.png

Opublikowano

Własnie nie wiem gdzie to sprawdzic ile karta graficzna ma MB ramu, pomozecie? Gram na takiej rozdzielczosci w ac3 poniewaz wtedy nie mam czarnych paskow.

RGt.png

Opublikowano

Wiec tak :

Calkowita pamiec graficzna: 1279 MB

Dedykowana pamiec wideo : 512 mb (to chyba to)

systemowa pamiec wideo: 0

udostepniona pamiec systemowa: 767 MB

RGt.png

Opublikowano

@HaMeR1345

Pójdzie na low, spokojnie z taką rozdziałką jak Ci napisałem.

@1361622928-U485574.pngAisen.

Nie sugeruj się takimi typu stronami, bo często oszukują ;).

W moim przypadku akurat się nie myliła, bo Battlefield 4 poszedł na High, ale tylko w trybie kampanii ;) A z tego, co się orientuję to w Assasin's Creed IV nie mam multiplayera na 64 osób :)

Opublikowano

No nic trzbebadzie kupic gre i zobaczyc.

@Edit: Moj kolega ma lepszego kompa ode mnie ram 8 a dalej to nie wiem, i na najnizszych ac iv mu lagowalo.

RGt.png

Opublikowano

Z tego co wiem to kampania jest daleko od multiplayera. Mi poszedł BF4 na ultra w kampanii, tak jak pisało na stronach, a na multi już na medium z domieszką high chodziło. Także najlepiej się tym nie kierować, a jeśli to tylko orientacyjnie, żeby wiedzieć czy w ogóle wejdzie.

@HaMeR1345

Ram to nie wszystko, oprócz tego jest jeszcze procesor,karta graficzna. Pisałem, miałem podobnego PC do Twojego, tylko zasilacz był lepszy, ale to bez znaczenia.. i AC IV śmigało na low bez ścinek - z resztą, jak się tak boisz to pobierz pierw pirata i zobacz jak to wygląda, ale podobno pirat < oryginał ;).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, otoz to : http://www.empik.com/assassin-s-creed-4-black-flag-pc-ubisoft,p1068039311,multimedia-p kosztuje 70 zl

A to : http://www.empik.com/assassin-s-creed-4-black-flag-pc-ubisoft,p1087768618,multimedia-p az 2 razy wiecej wiec czym one sie roznia ? poza okladka oczywiscie.

Z tego co wiem to kampania jest daleko od multiplayera. Mi poszedł BF4 na ultra w kampanii, tak jak pisało na stronach, a na multi już na medium z domieszką high chodziło. Także najlepiej się tym nie kierować, a jeśli to tylko orientacyjnie, żeby wiedzieć czy w ogóle wejdzie.

@HaMeR1345

Ram to nie wszystko, oprócz tego jest jeszcze procesor,karta graficzna. Pisałem, miałem podobnego PC do Twojego, tylko zasilacz był lepszy, ale to bez znaczenia.. i AC IV śmigało na low bez ścinek - z resztą, jak się tak boisz to pobierz pierw pirata i zobacz jak to wygląda, ale podobno pirat < oryginał ;).

Tak wiem, kupuje tylko oryginaly:) kiedys piracilem ale teraz sie "nawrocilem".

RGt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...