Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kleryk a rasa.

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej... Właśnie sobie czytam na temat ras klas etc. Wychodzi na to, że nigdzie nie wspominają o kleryku jako leśnym elfie... Ja takiego mam, 38lv już i nie widzi mi się ponowne jego wbijanie. Czy to aż tak zły wybór? Chodzi mi o ogólną jego siłę. Kler z góry ma być pod pvp. Pod dołem screen jak wyglądają staty. Złe? Dobre? Średnie? Ujdą?

nwjpg_essrepe.jpg

Opublikowano

Hej... Właśnie sobie czytam na temat ras klas etc. Wychodzi na to, że nigdzie nie wspominają o kleryku jako leśnym elfie... Ja takiego mam, 38lv już i nie widzi mi się ponowne jego wbijanie. Czy to aż tak zły wybór? Chodzi mi o ogólną jego siłę. Kler z góry ma być pod pvp. Pod dołem screen jak wyglądają staty. Złe? Dobre? Średnie? Ujdą?

260241407683602388557.jpg

Nikt nie wspomina z tego względu, że pasywne bonusy są do kitu. Poszedłeś klasycznie w najwięcej rozumu i to nie jest błąd. Co prawda, jeżeli chciałeś się skupić na pvp, to powinieneś mieć więcej kondycji. Nie jest źle i nie jest tragicznie. Możesz odstawać na początku, ale wszystko da się nadrobić przez wyboostowanie odpowiednich statystyk od ekwipunku lub łasek.

Opublikowano

Mam nadzieje, że dam rade nadrobić :P Bo za dużo czasu poświęciłem na tą postać i w sumie już na niej jest bardzo dużo diamentów etc. 

Strasznie irytuje mnie brak balansu postaci... Zwykły łotrzyk może mnie zabić bez utraty 1/3hp ponieważ znika... Nigdy go nie ma a jak jest to na ułamek sek! Wbija na plecy i mnie już mnie nie ma... STRASZNIE IRYTUJĄCE!

Opublikowano

Mam nadzieje, że dam rade nadrobić :P Bo za dużo czasu poświęciłem na tą postać i w sumie już na niej jest bardzo dużo diamentów etc. 

Strasznie irytuje mnie brak balansu postaci... Zwykły łotrzyk może mnie zabić bez utraty 1/3hp ponieważ znika... Nigdy go nie ma a jak jest to na ułamek sek! Wbija na plecy i mnie już mnie nie ma... STRASZNIE IRYTUJĄCE!

Nie chcę Cię zniechęcać, ale później też możesz trafić na pewne kombinację, które nadal będą tzw. op. Taki jest np. perma tr. Nadzieja jest w nadchodzącym module, który ma coś zmienić. Pytanie czy na lepsze, czy na nową klasę, która będzie rządzić na początku. - warlock na testowym z marnym sprzętem już robił sieczkę. Ale do tego czasu już mogli to zmienić a do premiery tuż tuż.

Opublikowano

To znaczy tak... Ja gram bardzo dobrze tym DC na pvp, ALE jeśli się trafi strasznie słaby team to ja sam nic nie zdziałam... W sumie wiecie jak jest z osobami supp/dps  :D

Co do nowej postaci to właśnie się^ doczekać nie moge ^^

Opublikowano

Niestety nie moge z edytować poprzedniego postu... Ciągle progressuje i nie chce zapisać... A dodać miałem to:

Stwierdzam iż... Będę klerem pod hybrydę... 70% moc + kryt a 30% to heal (łaski). Eq nadrobię resztę :3 Trzeba wykorzystać ten 1% kryta haha :D 

W gwoli ścisłości powinni wzmocnić rasę leśnych elfów :/

Opublikowano

Niestety nie moge z edytować poprzedniego postu... Ciągle progressuje i nie chce zapisać... A dodać miałem to:

Stwierdzam iż... Będę klerem pod hybrydę... 70% moc + kryt a 30% to heal (łaski). Eq nadrobię resztę :3 Trzeba wykorzystać ten 1% kryta haha :D

W gwoli ścisłości powinni wzmocnić rasę leśnych elfów :/

Jeżeli chcesz grac klerem na pvp, to obowiązek iść w tankowatą postać. +/- 40k hp, z 4k obrony, odbicie etc.. Nie tyle co masz leczyć, ale jak najdłużej się utrzymać i rzucić buffa np.. Leczeniem za dużo nie zdziałasz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...