Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaPetarda

polskapetarda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie zadowala jak dajmy na to ZITa.

Mapa jest słaba bardzo przynajmniej mi się

nie podoba. Prezentacja kiepska też. 

Ale myślę że to twój pierwszy serwer 

bo jeśli to pierwszy to dobra robota 

ale jeśli 2,3 to nie polecam.

Jeśli chcesz prezentacje wbij na mój profil. 

Opublikowano

Prezentacja nic nie zachęcająca do gry a co do serwera 20 slotów i spawn moja 11 letnia siora co nie gra w mc zbudowała by lepszego... NIE POLECAM!

Opublikowano

Reff . Wiadomo że dobre Serwery zawsze mają hejty i nei każdemu sie podoba każdy spawn . 

FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl

Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl 

Opublikowano

syfiaste gówno, bez pozdrowień.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCzytamWypociny

Nie powinno się już aż tak bardzo porównywać serwery polskiegosyfu do hypixela. Mam tam MVP+ i miałem okazje pisać z niektórymi członkami ekipy budowlanej. To co oni budują i wstawiają u siebie na facebooku i twitterze to masakra. Budowle które my robimy dniami i nocami oni wykonują w dzień 3 razy ładniejsze. No ale najbrzydsza mapa z blitz sg jest ładniejsza niż ten serwer.

To nie jest dobry serwer, nazwa do kitu, 20 slotów na survival to nawet jedna gildia nie jest i nie sądze, że 20 slotów realnie utrzyma 20 slotów wykonujące jakieś działanie(kopanie, tworzenie stone, wylewanie lawy,wody). 

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wiadomo Konkurencja Hejtuje . Nie będe sie żnizał do waszego poziomu każdy ma prawo swojej wypowiedzi . Reff , Ale jeśli Jesteście Gównami to nie moja Wina :)

FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl

Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl 

Opublikowano

Wiadomo Konkurencja Hejtuje . Nie będe sie żnizał do waszego poziomu każdy ma prawo swojej wypowiedzi . Reff , Ale jeśli Jesteście Gównami to nie moja Wina :)

Jaka k***a konkurencja człowieku jestem zwyczajnym graczem i nigdy nie tworzyłem serwerów publicznych. Sprawdź moje tematy gdzie ty widzisz prezentacje? Wyznaję zasade '' nie umiesz czegoś to się nie bierz za to lub się tego naucz ''

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...