Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE COLOGE?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pewne do końca turnieju. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nic nie trzeba obstawiać, żeby dostać. Wystarczy, że będziesz oglądał in-game lub przez Twitch'a z połączonym kontem Steam. Kumpel na DreamHacku dostał 3, drugi na IEM jedną, ja żadnej :( 

he?

Opublikowano

Te pamiątki dostajesz oglądając mecz na mapie de_cache.

tak, ale nie tylko :)

oglądając byle jaki mecz przez twitch (z połączonym kontem) bądź GOTV z serwera będziesz miał szanse na drop z takiej kolekcji jaka grana jest mapa :)

załóżmy, że gra vp z titan na mapie de_dust2, jeżeli będziesz oglądał stream(lub gotv) to masz szansę na drop z kolekcji de_dust2 ! co więcej z tego co się doczytałem te bronie mogą być nawet z naklejkami tych drużyn ! :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

tak, ale nie tylko :)

oglądając byle jaki mecz przez twitch (z połączonym kontem) bądź GOTV z serwera będziesz miał szanse na drop z takiej kolekcji jaka grana jest mapa :)

załóżmy, że gra vp z titan na mapie de_dust2, jeżeli będziesz oglądał stream(lub gotv) to masz szansę na drop z kolekcji de_dust2 ! co więcej z tego co się doczytałem te bronie mogą być nawet z naklejkami tych drużyn ! :)

Mi chodziło o tą nową kolekcje :)

Opublikowano

Souvenir Box dostaje się za oglądanie meczy co zrobić aby je dostać?

Wystarczy , że połączysz swoje konto steam z kontem twitch . Jeżeli nie posiadasz swojego konta na twitch wystarczy , że będziesz oglądał mecze w cs tam teraz dodali opcje , że jak oglądasz w cs to możesz włączyć głos komentatora... Nie musicie obstawiać naklejek naklejki się obstawia jeżeli chcesz trofea obstawisz np na titan vs navi  (Titan jeśli przegra nie dostajesz naklejki spowrotem tak to też działa jak csgolounge).Co do dropu na ostatnich rozgrywkach IEM był bardzo niski droprate niż na DH winter przez cały IEM nie dostałem ani jednej skrzynki więc tak samo może być i z tym turniejem , że będzie bardzo niski droprate w grupach dopiero na pewno podkręcą go na finał gdy będzie dropiło ponad 1000 na mecz.Więc szansa , że ty dostaniesz właśnie skrzynkę jest niska totalnie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...