Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EULA - serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak czytałem te posty to wynika że mogę sprzedawać rangi Vip i SVip na serwerze nonpremium 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

EULA jest aktualne od 1.7.10.

Poza tym, możesz oferować dobrowolne wpłaty za serwer i nagradzać graczy za to co jest zgodne z EULA :)

Opublikowano

@topic

Nie, nie przyjdzie. Możesz bezpiecznie zakładać sb serwerek non-premium, tylko pamiętaj, nocz jest przeciw.

EULA jest aktualne od 1.7.10.

Poza tym, możesz oferować dobrowolne wpłaty za serwer i nagradzać graczy za to co jest zgodne z EULA :)

kolejny mądry -,-

Eula obowiązuje na każdej wersji minecrafta.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Czyli jak czytałem te posty to wynika że mogę sprzedawać rangi Vip i SVip na serwerze nonpremium 

Jak chcesz sprzedawaj. Ale sprzedawanie jest nie zgodne z EULA a serwer no-premium jest nielegalny

Opublikowano

Jak prowadzisz serwer z niewielką ilością slotów nie musisz się bać ;) Mojangowi na pewno nie będzie się chciało blokować tysięcy serwerów minecraft z nopremium

Opublikowano

Serwer 40 slotow lub 60 jesze zobacze czyli jak 40 slotow to mogom zablokowac i wez ktos sie jasno wyraz odpowiedzia TAK lub NIE

Serwerów na świecie jest ponad 10k, przyjdzie i czas na ciebie.

Napewno przyjdzie odpowiedzcie mi

I czy mam sie tej euli obawiac

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

A tak w ogóle gdzie można zgłaszać serwery? I czy jakiś w ogóle poleciał?

@adam23450 Pewnie najpierw zajmą się serwerami co mają ponad 1k slotów później te mniejsze.

Nie zajmą się żadnymi, a na pewno nie mniejszymi, to jest po prostu gównoburza.

TDepLbR.gif

Opublikowano

No-Premium = brak akceptacji EULA. Proste? Proste...

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Zastanawiałem się czy Mojang chce w jakiś sposób sobie ułatwić, ale cóż widać, że lubią pod górkę...

Oni po poprostu mają dość skarg że jakieś dziecko wydało 500$ na ich grę i w ten sprytny sposób chcą się wymigać od odpowiedzialności.

TDepLbR.gif

Opublikowano

Zgadzam sie, moim zdaniem g* zrobia.

Ja mam itemshop ukryty u siebie.

I słusznie ^^ Wiele serwerów ma jeszcze dziś ItemShop

Wiele serwerów dziś sra na tą EULE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...