Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnośnie dropów CS:GO ESL ONE

wafelek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie tylko do tych którzy ogarniają dropy w cs:go podczas oglądania meczów oficjalnych od ESL za 2-3 dni będzie ESL ONE co za tym idzie możliwość zdobycia dropu ale nie ogarniam czy muszę kupić tą naklejkę w sklepie i obstawić mecz kto wygra aby mieć szansę na dropa czy po prostu oglądam mecz i mam szansę na dropa tak jak to wcześniej było?? PS zanim ktoś mi odpowie to prosiłbym aby ci co mają CS:GO pierw to ogarnęli bo ja się niestety gubię :/ z góry dziękuje i pozdrawiam ^_^

Opublikowano

Dobrze a więc już Ci to tłumacze.

A więc  - żeby myśleć o jakimkolwiek dropie pierw musisz zakupić za 0,79 euro kapsuły z naklejkami drużyn :). W momencie gdy otworzysz sobie X kapsuł wchodzisz w tą tabelke meczy i jak masz daną naklejkę drużyny obstawiasz jej mecz. Przypuśćmy gra VP vs NiP . Masz naklejkę VP, obstawiasz mecz VP . I tak dalej i tak dalej. 

Za dobrze postawione mecze dostajesz punkty. 

Za dobrze obstawione mecze +3 punkty, półfinały +6 punktów a finał +8. Następnie dostajesz odznaki, takie jak z Breakout czy Phoenix, które możesz ustawić na profilu. 25 - brązowa, 50 - srebrna, 100 - złota.

Wiem że oglądając mecze dostaje się też jakieś "pamiątki" ale co to dokładniej jest to nie mam zielonego pojęcia. 

Wyjdzie w praniu.

Mam nadzieję że w miarę pomogłem :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Dołączam się do pytania z tymi dropami broni. Jak to jest teraz i jak było na poprzednim ESLu?

Opublikowano

Z tego co słyszałem, ze skrzynek będą wypadały skiny z kolekcji cache oraz prawdopodobnie M4A4 | Ryk.

HAHAHAHAHAHAHA

Kto Ci nagadał takich głupot? hahhahaa   Co do M4A4 Ryk już nigdy nikomu nie wypadnie :) Jedynie mozna na rynku od kogos kupic :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o pamiątki to aby ci dropły musisz mieć połączone konto steam czy coś tam z twitch, w tedy jak będziesz oglądał oficjalne streamy z meczy bądź oglądał GOTV to masz szanse że wypadnie ci z jakiegoś meczu skin z pamiątką czy jakieś inne jajo. :P

Opublikowano

Jeśli chodzi o pamiątki to aby ci dropły musisz mieć połączone konto steam czy coś tam z twitch, w tedy jak będziesz oglądał oficjalne streamy z meczy bądź oglądał GOTV to masz szanse że wypadnie ci z jakiegoś meczu skin z pamiątką czy jakieś inne jajo. :P

Co to GOTV?

Opublikowano

@UP

Czyli to samo co spectator - oglądasz po prostu te mecze w grze .

Dzięki. Czyli zostawiam kompa ze spectem i mam szansę na drop w chooj drogiego skina?

Opublikowano

Dzięki. Czyli zostawiam kompa ze spectem i mam szansę na drop w chooj drogiego skina?

nie, masz szansę na drop prezentu :) i dopiero z tego prezentu możesz otrzymać drop :D czyli otwierasz tak jak skrzynkę (bez klucza)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ja polecam otworzyc i zostawic sobie naklejki na pare miesiecy po tym czasie beda 300% wiecej warte :)

Myślę, że na obstawianie będą one szybszym zarobkiem.

Opublikowano

Myślę, że na obstawianie będą one szybszym zarobkiem.

Przy złym obstawieniu tracimy naklejke?

Opublikowano

Nie traci się.

Mam za to pytanie co do dropu posiadam laptopa i kompa na kompie będę sobie oglądał mecze na swoim koncie itd a na laptopie bym oglądał mecze na koncie kumpla(twitch) które jest zlinkowane z jego steamem na którym jest cs i pytanie brzmi czy ma on też szanse na drop czy steam lub cs muszą być włączone żeby był drop ?

Opublikowano

Nie traci się.

Mam za to pytanie co do dropu posiadam laptopa i kompa na kompie będę sobie oglądał mecze na swoim koncie itd a na laptopie bym oglądał mecze na koncie kumpla(twitch) które jest zlinkowane z jego steamem na którym jest cs i pytanie brzmi czy ma on też szanse na drop czy steam lub cs muszą być włączone żeby był drop ?

Będzie działać wystarczy sam twitch ;)

Opublikowano

Z etgo co wyczytalem wystarczy ogladac mecze na gotv jak sie ma wlaczonego cs'a?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Z etgo co wyczytalem wystarczy ogladac mecze na gotv jak sie ma wlaczonego cs'a?

Tak, albo live na twitchu na kanale ESLa

Opublikowano

Tak, albo live na twitchu na kanale ESLa

Czyli nie trzeba mieć odpalonego steama tylko połączone konta i wystarczy oglądać na twitch'u ??

Opublikowano

Wystarczy tylko oglądać gotv, by wyłapać skina, czy muszę kupić jakieś naklejki ;x?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wystarczy tylko oglądać gotv, by wyłapać skina, czy muszę kupić jakieś naklejki ;x?

Jeżeli oglądasz na GOTV to nic nie musisz robić.

Jezeli oglądasz stream na twitchu to musisz połączyć z nim swoje konto steam, dopiero wtedy coś dropniesz.

@ujmnji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...