Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

DisterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam problem mam range silver 2 dostałem ją jak wygrałem 10 rund, mam teraz wygranych 23 statystyki w rundach |30 |10 |14 i nadal mam silver 2 co jest ??!!

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Liczą się wygrane pod rząd -.-

Gówno prawda :).

Na 1 koncie które miałem ponad rok temu zacząłem z Mistrzowskim Elitarnym srebrem. Wygrałem 8 meczy pod rząd - w każdym otwierałem i miałem przewagę po 20/30 pkt od pozostałych bo grałem spalony i nie było awansu, potem kolega grał przegrał 3 pod rząd, czwarty zremisował i awans. Z początku też myślałem że to zależy od tego ile pod rząd ale przez ten rok "volvo" tyle razy mnie zaskoczyło że wątpię iż ktoś jest w stanie określić kto kiedy awansuje. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Gówno prawda :).

Na 1 koncie które miałem ponad rok temu zacząłem z Mistrzowskim Elitarnym srebrem. Wygrałem 8 meczy pod rząd - w każdym otwierałem i miałem przewagę po 20/30 pkt od pozostałych bo grałem spalony i nie było awansu, potem kolega grał przegrał 3 pod rząd, czwarty zremisował i awans. Z początku też myślałem że to zależy od tego ile pod rząd ale przez ten rok "volvo" tyle razy mnie zaskoczyło że wątpię iż ktoś jest w stanie określić kto kiedy awansuje. 

Uważaj na słowa, skoro tak to według twojej teorii możliwe jest wbicie Globalnej Elity bez wygrania ani 1 meczu tylko przez Awans.

Remis = Win bez naliczania pkt.

Ja jakoś bez problemu awansuje po wygranych pod rząd, a myślę, że zaszedłem z rangą o wiele dalej niż ty.

Opublikowano

Oprócz wygranych pod rząd to liczą się również:

- Rangi przeciwko którym gramy

- Ilość MVP

- Statystyki

- Pozycja w tabeli

Wydaję mi się, że jeszcze jedna-dwie rzeczy, ale nie pamiętam jakie.

Opublikowano

Ta jasne nie potrafisz awansować, a otwierasz tabele. Liczą się wygrane pod rząd i prawdopodobnie ilość MVP. Jeśli nie potrafisz awansować to tam jest Twoje miejsce, ja po 10 mixach wbiłem silver 2 (a chciałem silver 1), zrobiłem 2 misje (2 wygrane) i awansowałem do silver 3, a czytając takie tematy jak te myślałem, że sobie mogę spokojnie 5 mixów wygrać i nie awansować, więc zastanów się nad tym jak jesteś słaby :)

Opublikowano

Mam jedno do Was pytanie, czemu Wy macie taki wielki problem zeby na srebrze awansowac?Jak ja koledze range wbijalem z silvera 4 do protektora to awans mialem caly czas po 2 wygranych. Sam osobiscie sie mecze aby wbić suprema.Pamietajcie że w meczu wszystko sie liczy k/d,mvp, rangi przeciwnikow itp. Wystarczy jak bedziesz ostro niszczył przeciwników :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

@netiv

Srebro to rzecz magiczna, sam daję radę bez problemu grać na kałachy, a cały czas jestem silver elite master ;)

CSGO ma zrąbany system rang, ale zazwyczaj po 4 - 5 wygranych pod rząd dostaje się awans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...