Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transseksualiści

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty się już lepiej nie wypowiadaj, grzywka męska nie jest.

Btw. coraz więcej o nim słychać, pudelek i inne plotkarskie strony tętnią życiem na jego temat.

Powiedzial koles majacy kwiatki na profilu, noszacy rurki, tez posiadajacy długie włosy, płacący za "prywatnego styliste" 100-300 zł i robiący sobie manicure

XrgAYyk.png

Bywalec
Opublikowano

Powiedzial koles majacy kwiatki na profilu, noszacy rurki, tez posiadajacy długie włosy, płacący za "prywatnego styliste" 100-300 zł i robiący sobie manicure

Od kiedy kwiatki należą do kobiet? Rurki? Są męskie. Długie włosy, nie grzywkę. Prywatny stylista? Kto bogatemu zabroni. Manicure? No cóż...jeżeli ty paznokcie lubisz zapuszczać to pewnie masz coś z Rafalali. On też je maluje i zapuszcza.

Co myślicie o ostatnim wywiadzie? A raczej ataku.

https://www.youtube.com/watch?v=jITsQZDdmcs
Opublikowano

Od kiedy kwiatki należą do kobiet? Rurki? Są męskie. Długie włosy, nie grzywkę. Prywatny stylista? Kto bogatemu zabroni. Manicure? No cóż...jeżeli ty paznokcie lubisz zapuszczać to pewnie masz coś z Rafalali. On też je maluje i zapuszcza.

Co myślicie o ostatnim wywiadzie? A raczej ataku.

https://www.youtube.com/watch?v=jITsQZDdmcs

Kwiatki są kobiece, rurki nie są męskie, do długich wlosow tez nic nie mam, ale idąć twoim tokiem rozumowania grzywka też nie jest niemęska, prywatny stylista? Jaki facet dba aż tak o wyglad, zeby tyle wydawac kasy? Co ma manicure do obcinania paznokci? Problem normalnie obciąć? Manicure to chyba jest piłowanie paznokci żeby wyglądaly jakos lepiej, nie wiem nie znam się

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dawniej transseksualistów i innych ludzi, którzy odbiegali stanowczo wyglądem od płci, którą reprezentują uznawano za opętanych i palono na stosach ;) Osobiście jestem za przywróceniem tej tradycji.

Bywalec
Opublikowano

Kwiatki są kobiece, rurki nie są męskie, do długich wlosow tez nic nie mam, ale idąć twoim tokiem rozumowania grzywka też nie jest niemęska, prywatny stylista? Jaki facet dba aż tak o wyglad, zeby tyle wydawac kasy? Co ma manicure do obcinania paznokci? Problem normalnie obciąć? Manicure to chyba jest piłowanie paznokci żeby wyglądaly jakos lepiej, nie wiem nie znam się

Zal Ci d*** chyba ściska. Jak się nie znasz to po kij się wypowiadasz?

Dawniej transseksualistów i innych ludzi, którzy odbiegali stanowczo wyglądem od płci, którą reprezentują uznawano za opętanych i palono na stosach ;) Osobiście jestem za przywróceniem tej tradycji.

Chyba Ci się z czarownicami pomyliły. Bez przesady, to są w końcu też ludzie. 

Opublikowano

Gdyby Zawisza zaatakował rafała, to pewnie by go zaraz na glebę sprowadzili, a na następny dzień byłby znanym na całą Polskę agresywnym homofobem, a tak to rafał jest bohaterem, który miał odwagę bronić swoich ideałów xD

Beka totalna xD

s2c77Oa.png

Bywalec
Opublikowano

Gdyby Zawisza zaatakował rafała, to pewnie by go zaraz na glebę sprowadzili, a na następny dzień byłby znanym na całą Polskę agresywnym homofobem, a tak to rafał jest bohaterem, który miał odwagę bronić swoich ideałów xD

Beka totalna xD

Przecież kobiet się nie bije :x

Opublikowano

Eeee ehh, emm no tego... STANOWCZO NIE! je*ać transseksualistów! jak można dać se fi*ta odciąć WTF?

Chcesz ich je*ać? Hipokryta roku haha

Opublikowano

Od kiedy mężczyzna w sukience to od razu trans ? To jest jakaś jego marna imitacja.

Trzeba mieć do tego odpowiednie predyspozycje - budowę ciała, rysy twarzy...

Nienawidzę transów na zasadzie rafalala bo to tylko jacyś zdesperowani mężczyźni z przypadłością borderline.

Za to jak przechodzi koło was na ulicy dobry trans, po HRT, z dobrymi predyspozycjami fizycznymi i mentalnymi

to tego nie wiecie tylko myślicie sobie "jaka fajna dupa". Chociaż w Polsce nie ma takich wiele to zdarzają się takie

przypadki. Także rozróżniajcie jednych od drugich.

Nie należy takim jak on dawać zbyt dużo uwagi bo to jest jak troll, uwaga dla niego to jego paliwo.

Opublikowano

Transwestyci się tylko przebieraja, a transseksualisci cali chcą się upodobnic do przeciwnej plci, poprzez jakies operacje itd. Dobrze rozumiem?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dla mnie takie zachowanie jest chorobą psychiczną. Niestety w  dzisiejszych czasach takie ''coś'' jest niestety promowane na wszelkie możliwe sposoby (przykład tej baby z brodą czy czegoś tam).  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...