Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transseksualiści

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Co myślicie o ostatnim wydarzeniu związanym z transseksualistą Rafalalą?

Jesteście na tyle tolerancyjni, aby ją/go wesprzeć, czy mówicie STANOWCZE nie?

Ja osobiście nie toleruję agresji, ludzi, którzy robią krzywdę innym. 

Opublikowano

Dopóki nie będę tego musiał oglądać, rozmawiać etc. to spoko.

Ale nie podoba mi się to, te pojeby muszą zrozumieć ŻE NIGDY NIE BĘDZIE PRAWDZIWĄ KOBIETĄ, i nie zmienią tego operacje za miliony cebulanów, ani litry hormonów.Jak dla mnie to są pajace i tyle.Jeśli chce być tolerowane to niech się nie w*******a do TV i niech nie odwala jakichś cudów - nikomu to sie nie podoba.

Opublikowano

Nie lubię ludzi którzy za wszelką cenę chcą być inni niż wszyscy, potępiam to. Transseksualistom mówię stanowcze nie.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Stanowczo nie, w domu niech robią co chca, ale na ulicy ma wyglądać tak jak płeć naturalna. A jak nie to do gazu tylko drogo to bedzie. 

Deus vult

Opublikowano

Jeżeli ktoś po prostu taki jest to niech se będzie, ale jak ktoś to robi bo to jest modne, to dla mnie to jest chore.

Bywalec
Opublikowano

Dopóki nie będę tego musiał oglądać, rozmawiać etc. to spoko.

Ale nie podoba mi się to, te pojeby muszą zrozumieć ŻE NIGDY NIE BĘDZIE PRAWDZIWĄ KOBIETĄ, i nie zmienią tego operacje za miliony cebulanów, ani litry hormonów.Jak dla mnie to są pajace i tyle.Jeśli chce być tolerowane to niech się nie w*******a do TV i niech nie odwala jakichś cudów - nikomu to sie nie podoba.

Dokładnie tak, żadna kobieta nie stanie się facetem, ani żaden facet kobietą. 

Opublikowano

Jak Korwin lekko klepnął ubeka Boniego, to wszędzie pisali i gadali, że Korwin pobił/uderzył Boniego i nie chcieli zapraszać Korwina do żadnego programu a jak to coś uderzył tego faceta kilka razy z całej siły i jeszcze go ośmieszyła, to piszą "Rafalala SPOLICZKOWAŁ kogoś tam" Rozumiecie? Lekkie klepnięcie w twarz to POBICIE a potężne ciosy otwartą dłonią to SPOLICZKOWANIE.Jebane czerwone psy.Ciekawe czy by ta Rafalala uderzył Mariana Kowalskiego z  ONR albo go oblała gdyby siedział  w tym studiu zamiast Zawiszy.

Opublikowano

Gejuchów 1,9m chodzących po miastach w sukienkach nie toleruję.

Większy szacunek okazałbym transowi wyglądającemu jak kobieta niż uszminkowanemu cweluchowi w sukience.

Nie ma to jak logika xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Takie odchylenia powinno leczyć się przymusowo.

Nie powinni pokazywać takich "ludzi" w telewizji , promować tego gówna ,oraz przekonywać ludzi by to tolerowali 

Opublikowano

Mam gdzieś jak ktoś się ubiera i jakie ma problemy psychiczne, ale nie toleruje tego gdy ktoś każe mi mówić do siebie per Pani, każe tolerować i do tego jest zapraszany do telewizji i robią z niego gwiazdę.

Bywalec
Opublikowano

Takie odchylenia powinno leczyć się przymusowo.

Nie powinni pokazywać takich "ludzi" w telewizji , promować tego gówna ,oraz przekonywać ludzi by to tolerowali 

Leczyć? Bez przesady.

Rozumiem jak ktoś ma fetysz przebierania się w kobiece ciuszki czy coś...ale żeby od razu z tym na ulice?

To już nawet moda nie jest :v

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem krzyż na pierwszej stronie spodziewałem się referatu pt. " dlaczego popieram Rafalalę" i " dlaczego również zostałem transwestytą " . 

@topic

Jak Korwin lekko klepnął ubeka Boniego, to wszędzie pisali i gadali, że Korwin pobił/uderzył Boniego i nie chcieli zapraszać Korwina do żadnego programu a jak to coś uderzyła tego faceta kilka razy z całej siły i jeszcze go ośmieszyła, to piszą "Rafalala SPOLICZKOWAŁA kogoś tam" Rozumiecie? Lekkie klepnięcie w twarz to POBICIE a potężne ciosy otwartą dłonią to SPOLICZKOWANIE.Jebane czerwone psy.Ciekawe czy by ta Rafalala uderzyła Mariana Kowalskiego z  ONR albo go oblała gdyby siedział  w tym studiu zamiast Zawiszy.

Mnie ogólnie boli to że nawet w mojej rodzinie nienawidzą Korwina przez nagonkę w mediach... Co do dziwki, to osobiście bym pobił jakbym zobaczył, nie wiem czemu koleś się nie bronił przed tym gównem na szczudłach. Gdzieś w internecie były linki do ogłoszeń tego typka więc polecam poszukać :)

21515.jpg

Opublikowano

Stanowcze nie, niech pozamykają takich na przymusowe leczenie albo wypad na roboty do niemiec to im się odechce takich przebieranek, wyjdzie im to z głowy jak będą mieli co robić

Takie popierdolenie w głowie bierze się z nieróbstwa, pozdrawiam.

Opublikowano

Dokładnie tak, żadna kobieta nie stanie się facetem, ani żaden facet kobietą. 

To dlaczego próbujesz?

@top

Co do sprawy z rafalalą byłoby ok, gdyby dała 1 plaskacza i nic nie nagrywała. Bo w rzeczywistosci wyglądało to tak, że 2 metrowy facet napierdala i upokarza mniejszego faceta za jedno negatywne określenie. Ktoś tu ma problemy z tłumieniem agresji..

Jak tylko zobaczyłem krzyż na pierwszej stronie spodziewałem się referatu pt. " dlaczego popieram Rafalalę" i " dlaczego również zostałem transwestytą " . 

@topic

Mnie ogólnie boli to że nawet w mojej rodzinie nienawidzą Korwina przez nagonkę w mediach... Co do dziwki, to osobiście bym pobił jakbym zobaczył, nie wiem czemu koleś się nie bronił przed tym gównem na szczudłach. Gdzieś w internecie były linki do ogłoszeń tego typka więc polecam poszukać :)

może dlatego, ze ten facet miał jakieś 1,7 i nie był zbytnio umięśniony, a rafalala miała ponad 1,90 pewnie? Oraz nie każdy jest zdolny psychicznie, żeby kogoś zaatakować, w tym ja.

XrgAYyk.png

Opublikowano

ktoś, kto uważa, że czuje się kobietą a jest mężczyzną albo na odwrót jest jak dla mnie nienormalny i prawdopodobnie chory psychicznie, tacy ludzie powinni udawać się do psychologa, żeby zrozumieć i zaakceptować samego siebie a nie występować w telewizji i propagować jakieś pojebane poglądy.

Opublikowano

To dlaczego próbujesz?

@top

Co do sprawy z rafalalą byłoby ok, gdyby dała 1 plaskacza i nic nie nagrywała. Bo w rzeczywistosci wyglądało to tak, że 2 metrowy facet napierdala i upokarza mniejszego faceta za jedno negatywne określenie. Ktoś tu ma problemy z tłumieniem agresji..

może dlatego, ze ten facet miał jakieś 1,7 i nie był zbytnio umięśniony, a rafalala miała ponad 1,90 pewnie? Oraz nie każdy jest zdolny psychicznie, żeby kogoś zaatakować, w tym ja.

Chyba NAGRYWAŁ a nie nagrywała.To jest facet.Jak przebiorę się za Piłsudskiego, założę mundur, zapuszczę wąsy, założę czapkę, to będziesz mówił do mnie: "Panie marszałku", czy powiesz mi, żebym poszedł się leczyć?

Opublikowano

Jeśli chodzi o Rafalalalalalalalalę to za dużo szumu wokół siebie robi i ona sama o tym wie. Jednak miałem polewkę z jej zachowania w TV.

W ogóle zauważyłem, że po operacji zmiany płci z męskiej na żeńską, taka osoba przesadza z 'kobiecością', ma dziwne ruchy, wcale niekobiece,ton głosu nie przypomina to nawet prawdziwej kobiety tylko pustej lali. Zaraz jak taki facet staje się kobietą to robi nagie sesje zdjęciowe, ma zero szacunku do siebie, zakłada tandetne wulgarne ubrania, solara, tipsy itd... To tyle co ja zaobserwowałem.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Chyba NAGRYWAŁ a nie nagrywała.To jest facet.Jak przebiorę się za Piłsudskiego, założę mundur, zapuszczę wąsy, założę czapkę, to będziesz mówił do mnie: "Panie marszałku", czy powiesz mi, żebym poszedł się leczyć?

dobra, przestań się czepiać o jakieś pierdoły, nie o tym jest temat

XrgAYyk.png

Opublikowano

każdy ma swój styl ubioru, wyglądu itp...

nie obchodzi mnie to że ktos np. załozył rurki czy jakieś chuyowe spodnie czy coś bo mam na to wyj3bane :)

nikogo nie powinno się bić lub wyzywać za takie coś

jak ktoś lubi chodzić w sandałach i skarpetach jednocześnieto niech chodzi...

mi to lotto

40922277020460886480.jpg

Bywalec
Opublikowano

To dlaczego próbujesz?

@top

Ty się już lepiej nie wypowiadaj, grzywka męska nie jest.

Btw. coraz więcej o nim słychać, pudelek i inne plotkarskie strony tętnią życiem na jego temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...