Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynki

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat :D

Które walizki najbardziej opłaca się otwierać ?

Chodzi mi o najlepszą broń jaka może z nich wypaść

Bo mam troche dużo tych łowcy/phoefix i ofensywy i nie wiem co wybrać żeby kupić klucze

Opublikowano

Tak naprawdę opłaca się otworzyć każdą - cena za klucz jest o ile się myle taka sama bądź lekko zmniejszona/zwiększona co do poszczególnych skrzynek a kosa to kosa - obojętnie jakiej nie trafisz to i tak jesteś w ciul kasy do przodu. Nie mniej jednak za nim otworzysz jakąkolwiek polecam przemyśleć ten czyn, ja wydałem ponad 230 euro i raz poleciał mi AK tęczowe a za te 230 kupiłbym sobie ho ho nie lada skina ale jak to się mówi - kto bogatemu zabroni :D.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

A to niby czemu ? ;d

Bo najczęściej dropi gówno :) Raz dostałem coś fajnego ( M4a1-s Atomic Alloy mw z stat trakiem ) a teraz mi gówno dropi :)

Opublikowano

Jest nie opłacalne, bo jest 5% szans (jak nie mniej) na wydropienie fajnego itemku ze szkynki, ale kto wie może jesteś tą właśnie osobą któremu dropnie nóż do krojenia chleba. Opłacalne jest obstawianie na CS Lounge, kupiłem item o wartości 5 Ojro i go cały czas obstawiałem, aż uzbierałem z wygranych itemków 10 Ojro (jak do tej pory).

Opublikowano

Jest nie opłacalne, bo jest 5% szans (jak nie mniej) na wydropienie fajnego itemku ze szkynki, ale kto wie może jesteś tą właśnie osobą któremu dropnie nóż do krojenia chleba. Opłacalne jest obstawianie na CS Lounge, kupiłem item o wartości 5 Ojro i go cały czas obstawiałem, aż uzbierałem z wygranych itemków 10 Ojro (jak do tej pory).

To tez w c**j nie opłacalne ja jestem stratny z 500 dolarów łatwo wszystko przejebać.. więc nie jest to dobra rada bo i tak szybko można wszystko przejebać. 

Opublikowano

To tez w c**j nie opłacalne ja jestem stratny z 500 dolarów łatwo wszystko przejebać.. więc nie jest to dobra rada bo i tak szybko można wszystko przejebać. 

Dlatego nie stawia się na randomów, a obstawia pewniaki.

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak mówi Nexores2.
Jak robisz analizę meczy, znasz drużyny i ich potencjał nie masz problemu z obstawianiem, a jeżeli lecisz na farta to tracisz ;)

@edit. Polecam otwierać skrzynki bravo, chyba najbardziej się je opłaca otwierać ze wszystkich.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Dlatego nie stawia się na randomów, a obstawia pewniaki

Haha nie ma czegoś takiego jak pewniaki, przez te "Pewniaki" nie raz dużo straciłem i przez pseudo expertów na mpcforum.

Opublikowano

Haha nie ma czegoś takiego jak pewniaki, przez te "Pewniaki" nie raz dużo straciłem i przez pseudo expertów na mpcforum.

Bo najwidoczniej nie masz mózgu. Jak obstawiasz z głową to nie ma szans na przejebanie wszystkiego.

Opublikowano

Bo najwidoczniej nie masz mózgu. Jak obstawiasz z głową to nie ma szans na przejebanie wszystkiego.

Jest szansa bo to nie jest tak ze ja na jednym meczu to wszystko przejebałem, tylko na kilku. Po prostu nie fart a nie brak mózgu. 

Opublikowano

Jest szansa bo to nie jest tak ze ja na jednym meczu to wszystko przejebałem, tylko na kilku. Po prostu nie fart a nie brak mózgu.

Jak stawiałeś na chybił trafił lub na wyczucie to się nie dziw. To nie jest zabawa dla randomów. Trzeba myśleć i analizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...