Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

naprawa słuchawek

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To bardzo popularna wada wśród słuchawek. Też po jakimś czasie używania gdy naciągam lekko kabel to nie łączy mi słuchawka przy mikrofonie. Spekuluję, że za niewielką opłatą powinni to naprawić w serwisie.

Opublikowano

To bardzo popularna wada wśród słuchawek. Też po jakimś czasie używania gdy naciągam lekko kabel to nie łączy mi słuchawka przy mikrofonie. Spekuluję, że za niewielką opłatą powinni to naprawić w serwisie.

tylko właśnie się pytam o serwis a nie o to czy mi naprawią ;_;

­

Opublikowano

Idz do elektronika, kup porządny kabel (a nie jakiś chiński, którego zapewne używają w steelseries).

Zazwyczaj w takim sklepie jest też gościu który telewizory naprawia itp... Tak więc, jak nie potrafisz lutować, to myślę że taki gościu od telewizorów za dychę ci to zrobi.

Opublikowano

Idz do elektronika, kup porządny kabel (a nie jakiś chiński, którego zapewne używają w steelseries).

Zazwyczaj w takim sklepie jest też gościu który telewizory naprawia itp... Tak więc, jak nie potrafisz lutować, to myślę że taki gościu od telewizorów za dychę ci to zrobi.

nie chce się w to sam bawić, dlatego chce dać to do serwisu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...