Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mkjogo, wgrywanie skinów

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co mam płacić 30 zł za skiny skoro moge mieć za darmo używając mkjogo. Wiem, że tylko ja je wtedy widze, ale po co ktoś inny ma je widzieć? 

Więc podeślijcie mi linki do jakchś DOBRYCH, POLSKICH poradników jak wgrać skina do postaci po przez mkjogo. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

niema chyba łatwiejszej rzeczy na świecie 

rejstrujesz konto na mk jogo

pobierasz wlaczasz 

robisz to co na screenie

wybierasz champa dowolnego skina i masz 

post-1049800-0-52433100-1407665544_thumb.png

ff904a2e.png

Opublikowano

Skinów nie wgrywa się poprzez mkjogo, do tego służy program Skin Installer Ultimate. W mkjogo tylko wybierasz skiny spośród dostępnych. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skinów nie wgrywa się poprzez mkjogo, do tego służy program Skin Installer Ultimate. W mkjogo tylko wybierasz skiny spośród dostępnych. 

co to za róznica?

ff904a2e.png

Opublikowano

haha  chodzi ci ze np w grze nie da sie wybrać championship riven bo jej nie ma na liscie?? da sie wybierasz standarwida skórke 

Chodzi mu o to że możesz wgrać sobie skina stworzonego przez gracza a przez mk jogo tylko te które rito zrobił rozumiesz?

minionek_5956.png

Opublikowano

Czy mkjogo ingeruje w pliki gry? Bo jeśli nie, to będę miał argument przeciwko debilom, ze same uzywanie skinow jest legalne

XrgAYyk.png

Opublikowano

Używanie skinów jest legalne, timery nie. Ingeruje w pliki, ale nie ułatwia rozgrywki i tylko ty je widzisz ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Używanie skinów jest legalne, timery nie. Ingeruje w pliki, ale nie ułatwia rozgrywki i tylko ty je widzisz ;)

a wlaśnie, czemu timery są nielegalne skoro lol ma w sobie wbudowane, te od mkjogo różnią się tym, ze są na minimapie. jeśli nie miałem wizji na przeciwnika blue to nie mam timera blue przeciwnika, więc wszystko powinno być legalne :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

a wlaśnie, czemu timery są nielegalne skoro lol ma w sobie wbudowane, te od mkjogo różnią się tym, ze są na minimapie. jeśli nie miałem wizji na przeciwnika blue to nie mam timera blue przeciwnika, więc wszystko powinno być legalne :P

No właśnie - są na mapie. Wciskając TAB ograniczasz swoją widoczność :) Pozatym to jest program trzeci, który jest uważany za cheat. MKJogo w dodatku pokazuje timery na początku gry

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

No właśnie - są na mapie. Wciskając TAB ograniczasz swoją widoczność :) Pozatym to jest program trzeci, który jest uważany za cheat. MKJogo w dodatku pokazuje timery na początku gry

Na początku gry? Timer lola tez na poczatku gry, zanim sie zrespi blue, czy red.

Moze timery są nielegalne, ale powiedz mi czy jest to wykrywalne? Mam się bać bana? Jeśli dostałbym bana to perma czy czasowego?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Na początku gry? Timer lola tez na poczatku gry, zanim sie zrespi blue, czy red.

Moze timery są nielegalne, ale powiedz mi czy jest to wykrywalne? Mam się bać bana? Jeśli dostałbym bana to perma czy czasowego?

Nie, to nie jest wykrywalne, o ile nie używasz powiadomienia o respie buffów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale ty jesteś biedną szmatą... w pogaduszkach płaczesz że buty drogie i kupiłeś tanie i wgl, tutaj że skiny drogie. 

top@ Mkjogo nie służy do wgrywania skinów tylko do wybierania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...