Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK-JOGO LOL - Darmowe skiny i nie tylko ! :)

Crytek023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-------- REKLAMA

KONIEC REKLAMY (CHYBA) :D

Siemaneczko !  

Chciałbym wam zaprezentować, program który zaoszczędzi wam kase którą  wydajecie na skiny ;) A więc zaczynajmy !

1. Wbijamy na tą stronę : 

http://lol.mkjogo.com/en/
https://www.virustotal.com/pl/file/f749a20eb735c68996c80a2c21ca1f7c9acf8e81e8a189fa0532b2857c2cd419/analysis/

2. Klikamy w "Download lol addon"

3. Instalujemy 

4. Rejestrujemy się

post-377602-0-33736800-1406119907.png

5. Ustawienia :

post-377602-0-59403600-1406119628_thumb.jpg

5.1. Change skin - Chyba każdy wie o co biega ;)

5.2. Game Patch - Wybieramy folder z grą, żeby można było ją szybciej uruchomić :D

5.3 Jungle Timer - Pokazuje kiedy się respią stwory w dzungli (to co weszło w nowym paczu)

z tym, że dodaje nam dodatkowy pasek : 

post-377602-0-95166500-1406119591.jpg

5.4. Quick Msg - Szybkie wiadomości na czacie 

Klikamy T+1/2/3/4/5

5.5. Cursor Type - Zmienia nam wygląd kursora myszy w grze :P

post-377602-0-13653400-1406119637.jpg

5.6. Ward skin - Zmiania nam wygląd wardów :D

post-377602-0-01596900-1406119533.jpg

5.7. Screenshoot - nie trzeba tłumaczyć :)

5.8.  Replay - Nagrywa nam naszą rundę :D (przeciętnie nagranie waży około 3 mb )

Ciekawostka o skinach :)

A więc ten program jest na tyle dobry że są w nim, stare skiny (tzn. Pax Jax, Pax Sivir itp. )

i również takie których nie można jeszcze kupić np. Headhunter Caitlyn :

post-377602-0-53307400-1406120464.jpg

Jak również dodaje nam skrót do zmieniania skinów :

post-377602-0-77298500-1406120515.jpg

+SKINY WIDZISZ TYLKO TY ! :)

To wszystko o programie, jeżeli o czymś zapomniałem proszę zwracać mi uwagę, i mam nadzieję, że admini zmniejszą mi pkt. ostrzeżeń za ten mały  tut :)

Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

Te skiny mają też swoją wadę - przynajmniej u mnie. Jak chciałem zagrać na Spirit Guard Udyr to nie pokazywało mi animacji zmiany skilla ;)

Ładny poradnik, może zielonym się przyda. =D

Opublikowano

Te skiny mają też swoją wadę - przynajmniej u mnie. Jak chciałem zagrać na Spirit Guard Udyr to nie pokazywało mi animacji zmiany skilla ;)

Wiem, ale to w każdym programie tak jest ;)

Opublikowano

Wiem, ale to w każdym programie tak jest ;)

Właśnie do dupy :( Kwintesencja skina to właśnie te animacje, więc nie ma sensu go nawet brać :D Ba, mało tego. Jak zmieniałem skilla to animacja feniksa była z klasycznej skórki (tak mi się wydaje) =D

Opublikowano

Właśnie do dupy :( Kwintesencja skina to właśnie te animacje, więc nie ma sensu go nawet brać :D Ba, mało tego. Jak zmieniałem skilla to animacja feniksa była z klasycznej skórki (tak mi się wydaje) =D

Tak xD Tak jest ale widzisz to jest tylko (tak mi się zdaje) w tym skinie ;)

Opublikowano

Mam problem przy wybieraniu skina, udało mi się 2 razy wybrać, ale cały czas przy wybieraniu postaci nie wyskakuje mi to małe okienko, otwieram oczywiście start gamem z programu.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Mam problem przy wybieraniu skina, udało mi się 2 razy wybrać, ale cały czas przy wybieraniu postaci nie wyskakuje mi to małe okienko, otwieram oczywiście start gamem z programu.

Ale nie musisz konieczne z programu odpalać, i możesz w programie wybrać skina, a nie w tym okienku :)

Opublikowano

Jak miałem MK Jogo 1.0 (tą starą w każdym razie) to mi bez problemu działała zmiana skinów, zaisntalowałem 2.0 i mam teraz białe pole zamiast ikon championów o co chodzi?

możesz jakiegoś ss przesłać ? Może reinstal, nie wiem, nie miałem takiego przypadku :p

Opublikowano

Wszystko działa bo sam z tego korzystam lecz chyba już taki poradnik był na forum.

Skiny wardów nigdy ich nie widziałem chociaż miałem ustawione 

Nie widziałem żeby ktoś prezentował ten program ;)

Opublikowano

Dzięki wszystko działa ;) Polecam program jak nie chcecie wydawać kasy na skiny ;) ( możesz dodać do tematu że tylko ty widzisz skina inni nie ) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Dzięki wszystko działa ;) Polecam program jak nie chcecie wydawać kasy na skiny ;) ( możesz dodać do tematu że tylko ty widzisz skina inni nie ) 

Jest napisane ziomuś :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Udyr został poprawiony, więc wszystko ładnie, pięknie działa :)

Wystarczy, że w programie ustawisz Sobie skina który przypadł Ci do gustu, potem już cały czas będzie gotowy do gry :)

mialem kiedys ten program ale co to za frajda ze masz skiny które tylko ty widzisz?

Nie każdego stać na wydawanie kasy w RP, więc niektórym sprawi przyjemność fakt, iż on widzi że coś ma, może doda to komuś skilla?

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
  • 1 rok później...
Opublikowano

Poradnik nieaktualny, MK JOGO nie działa i nie jest update'owane.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...