Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 350 zł

Krzysiekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam słuchawek do 350 zł. Natrafiłem na słuchawki z końcówkami typu "Jack":

http://www.komputronik.pl/product/222695/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Asus_Headset_Echelon.html

Czy te słuchawki są warte swojej ceny?

Jeśli znacie lepsze wypiszcie.

A i chciałbym by nie były na USB, bo lubię słuchać muzyki z telefonu, ale jak na USB są lepsze to mogą być.

Słuchawki mają być do grania. Moja płyta muzyczna w komputerze jest zintegrowana z płytą: Asus M5A97 EVO R2.0

Więc Echelony były by dobrym wyborem? 

Opublikowano

Sam kabel jack odstrasza porządny kabel powinien być gruby. Ten pałąk rozwali Ci się w rękach nawet jak będziesz ostrożny to jest po prostu taki tani plastik. Koszt produkcji takich słuchawek to około ~50zł więc niezłą marże sobie nabijają. Ja wolał bym karte dźwiękową dedykowaną oraz tańsze słuchawki niż płacić za dopisek 'for gamers'.

graphic.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam kabel jack odstrasza porządny kabel powinien być gruby. Ten pałąk rozwali Ci się w rękach nawet jak będziesz ostrożny to jest po prostu taki tani plastik. Koszt produkcji takich słuchawek to około ~50zł więc niezłą marże sobie nabijają. Ja wolał bym karte dźwiękową dedykowaną oraz tańsze słuchawki niż płacić za dopisek 'for gamers'.

Zamówiłem

SteelSeries Siberia V2 Frost Blue

Myślę, że będą dobre, kolega je ma i chwali je sobie. Jeśli je dostanę nagram unboxing i wrzuce do tematu.

Opublikowano

Najgorsza decyzja EVER!! Mogłeś miec dwa razy lepsze słuchawki za tą cene.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Najgorsza decyzja EVER!! Mogłeś miec dwa razy lepsze słuchawki za tą cene.

Słuchałem dźwięku przez nie... wiem lepiej :D

Opublikowano

Oczywiście zaplaciłeś 30 % za jakość i wykonanie a 70 % za markę...

Opublikowano

Oczywiście zaplaciłeś 30 % za jakość i wykonanie a 70 % za markę...

Nie sądze, bo SteelSeries nie jest jakoś strasznie znany :D

Opublikowano

W środowisku graczy to wg mnie jest na drugiej pozycji zaraz po równie przereklamowanym Razer'rze.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Słuchałem dźwięku przez nie... wiem lepiej :D

napisz nam kiedy padnie mikrofon lub jedna ze słuchawek, wtedy je pochwalisz

i wiem co mowie bo mam (tylko nie frost blue, chodz one sa jeszcze bardziej zawodne niz wersja na jacka)

za ta cene mogles miec co innego i o wiele lepszego

­

Opublikowano

napisz nam kiedy padnie mikrofon lub jedna ze słuchawek, wtedy je pochwalisz

i wiem co mowie bo mam (tylko nie frost blue, chodz one sa jeszcze bardziej zawodne niz wersja na jacka)

za ta cene mogles miec co innego i o wiele lepszego

Mogłem mieć, ale znając życie na forum nikt nie odpisze. Jednakże wziąłem frost blue bo chwalą je ludzie. A jak coś padnie - gwarancja

Opublikowano

Zobaczysz przypomnisz sobie jeszcze nasze słowa.

No co teraz zrobie jak zamowilem? Jak zalozylem temat nikt praktycznie nie probowal pomoc, ale jak juz zamowilem to Wy wszyscy sie zebraliscie. 

Opublikowano

Zamówienie można anulować. Nie moja wina jak bym byl tutaj wcześnie cos bym zaproponował.

Ja tak jak mówie robisz naprawdę duży błąd kupujać siberie, jedni chwalą co maja zrobić jak zapłacili 300 zł, nie powiedza że sprzęt jest do bani.

Ci co chociaz odrobinę znają się na sprzęcie nigdy tego nie kupia. Ja sam mając 17 lat kupiłem Steelseries 3h a potem rok póżniej 4h ku... do dziś sobie pluje za to. Tyle kasy w błoto nawet 2 lat razem nie wytrzymały.

Opublikowano

No co teraz zrobie jak zamowilem? Jak zalozylem temat nikt praktycznie nie probowal pomoc, ale jak juz zamowilem to Wy wszyscy sie zebraliscie. 

wystarczylo w pogaduszkach napisac i bylby odzew ;_;

masz 10 dni na oddanie z czego sie nie myle bez podania przyczyny

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...