Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPC (DOZORCA) - Od Grafiska V4

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dostaniecie dzisiaj 10 modeli ode mnie każdy jeden model = jeden temat ponieważ  :( (moderacja mnie nie lubi)

684841407658195949023.jpg

SS modelu:

nw6x1.jpg

Download:

http://www38.zippyshare.com/v/45342856/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/81784fb016f0d1ac926e918df79081a9ae0a900eef9f8f37768f802cb5ea24ea/analysis/1407659128/

Dzięki

@DevBolt pomógł mi w czymś i mu bardzo za to dziękuje zapraszam również na jego serwer Tesain  :)

Mam do zaoferowania o wiele lepsze modele na GG : 51329906

(dla kochanej moderacji to nie jest handel !!!)

Opublikowano

Działa na intel/amd, ale niema animacji :P

oj tam oj tam czepiasz się :D nie ma animacji bo nie wgrałem na niego nic i tak fajne się prezentuje może potem coś z nim zrobię :) 

Opublikowano

oj tam oj tam czepiasz się :D nie ma animacji bo nie wgrałem na niego nic i tak fajne się prezentuje może potem coś z nim zrobię :)

Za udostępnianie nieskończonej pracy w celu zaśmiecania forum powinno się dostawać warny, więc kolejne 5% będzie dobrym rozwiązaniem ;)

Opublikowano

Wygląda lepiej niż ten znudzony Dozorca od 2004r. :)

Dzięki za wstawkę.

też tak właśnie pomyślałem że przyda wam się nawet taki bez animacji nie ma za co :)

Za udostępnianie nieskończonej pracy w celu zaśmiecania forum powinno się dostawać warny, więc kolejne 5% będzie dobrym rozwiązaniem ;)

tak tak osoba z 6 postami ma najwięcej do powiedzenia mi się to nie przyda ale innym tak jak widać po komentarzach ;)

Opublikowano

Skoro ten pseudo "npc" nie ma animacji, to nie można go nazwać npc. Można go jedynie wykorzystać za kukłę treningową.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

No no dozorca powiem ci bardzo ładny. Praca miła dla oka, Like się należy :3

Dzięki :) 

Skoro ten pseudo "npc" nie ma animacji, to nie można go nazwać npc. Można go jedynie wykorzystać za kukłę treningową.

Hmm a rób z nim sobie co chcesz ja go tylko udostępniłem :) chyba serwer Dervios go wykorzystał może dodam do niego animacje jak skończe sety ;)

Bardzo ładny, lecz ładniejszy jest standardowy według mnie, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Każdy ma inne gusta mi się on spodobał więc go wrzuciłem 

Refresh 

Opublikowano

No fajne , ale jak nie ma animacji nawet 1 to troche lipa wgrywac na serwer.

Dodaj do niego animacje,nw chociaż standardową jakąś z metina i bd npc z*******y naprawdę :P

Jak znajde chwile czasu to postaram się coś zrobić ;)

REFRESH

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...