Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FunMT2 - błąd przy logowaniu :/

Zbikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po dłuższej przerwie z metinem postanowaiłem sobie pograć na privku ale jest problem....

Po pobraniu clienta oraz uruchomienia wyskakuje mi błąd przy logowaniu postaci do gry gdy już zostanie wybrana.

Oto co wyskakuje: http://www62.zippyshare.com/v/77473301/file.html

Format kompa nic nie dał, włożenie płyty do napędu takżę nic nie dało.....

Win XP jbc

Opublikowano

SP3 masz? jeśli nie to zainstaluj, następnie wyłącz i włącz komputer. powinno działać. jeszcze się z tym problemem na XP nie spotkałem, ale to dlatego, że od 2 lat nie mam XP. :D daj znać czy pomogło. mi na ósemce pomogło zwykłe wyłączenie i włączenie laptopa.

edit:

@Rockets to nic nie da, zmieni się ścieżka na błędzie (tak miałem na ósemce) ale no można spróbować. jak masz jeden dysk to np. na pendrive.

Opublikowano

Jaki to priv? Spróbuj dać na inny dysk może jeśli masz 2-3.

Pisze w Tytule jaki to priv....

Przeniesienie nic nie daje...

SP3 masz? jeśli nie to zainstaluj, następnie wyłącz i włącz komputer. powinno działać. jeszcze się z tym problemem na XP nie spotkałem, ale to dlatego, że od 2 lat nie mam XP. :D daj znać czy pomogło. mi na ósemce pomogło zwykłe wyłączenie i włączenie laptopa.

edit:

@BBC37 to nic nie da, zmieni się ścieżka na błędzie (tak miałem na ósemce) ale no można spróbować. jak masz jeden dysk to np. na pendrive.

Reebot kompa nic nie daje \, próboowałem z 30 razy:P

Zaraz sprawdze z tym SP3 i edytne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...