Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZitCraft

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZITCRAFT

15.gif Typ Serwera: [sURVIVAL]

15.gif Wersja Serwera: 1.8.8
15.gif IP serwera: mc.zitcraft.pl
15.gif Ilość slotów: 1000

Ustawienia gry:

15.gif Potwory: TAK

15.gif Zwierzęta: TAK

15.gif PVP: TAK

15.gif PREMIUM: NIE

15.gif WHITELIST: NIE

Pluginy:

Autorskie, lecz także z bukkit.org, jednak że wszystkie potrzebne :]

Co u nas znajdziesz ?:

Znajdziesz u nas piękny spawn, administracja odpowiada na każde pytanie(poza idiotycznymi ^^).

Dodatkowe Informacje:

Serwer ma wystarczającą pamięć ram i dobry procek żeby udźwignąć 100 graczy bez ścinek!

Gildie:

Pewnie zapytasz ,,frakcje''? My odpowiadamy NIE!

Posiadamy autorski plugin (kupiony ^^)

A co się z tym wiąże? - Itemy na gildie, blokada tnt na minute po wybuchu na terenie gildii, ranking gildii, możliwość otwierania skrzynek na terenie każdej gildii (polecam zabezpieczyć [np. stonem])

Przedmioty na gildie:

Pod komendą /gitemy

Drop z kamienia:

Gi0Dgfn.pnglub /drop

Na serwerze znajdziesz również:

Autorski crafting na enderchest, stoniarki, obsydianarki! I wiele więcej!

Opublikowano

@Graihia to plugin TGuildEx, ale nie z netu tylko kupiony (z licencja) mozesz sie tirexa zapytac

ZAPRASZAM NA SERWER! obecnie jest 40 osob :)

Opublikowano

Kiedy serwer wystartowal? Bo jesli dzis to absolutnie idiotyczny serwer bo ludzie biegaja w full diax enchant eq i zabijaja na spawnie

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Autorskie pluginy, zastanow się zanim coś napiszesz. Bylem u was na serwerze i nic nie macie autorskiego oprocz gildii z tabem ktore dałem Patrykowi i jakies TTntEX. I zastanow się gdyby Patryk by wgrywal te swoje pluginy to byś je ukradl. Otoz dlatego nie chce być w Administracji bo jak widac zlodzieje wszedzie sa :-) I prosze Cie.. weź nie uzywaj mojej estetyki.

Opublikowano

@2up: To nie ty gildie kupiles, ja Patrykowi dalem gildie z tabem a on tobie a TTnTEX Patryk przepisal bo kod był w internecie, i polecam usunac mojego figadmin. I coś ta twoja edycja nie wyszla. Chcielibyscie być fajni bo przerabiacie estetyke z MCWG.. żalosne i to nawet bardzo : -)

@topic: Dodajcie cobblex.

Opublikowano

Profesjonalne zachowanie ze strony Administracji:

33770771249643280308.png

serwer jest już tak bardzo żałosny z ta ekipa xD

Opublikowano

Profesjonalne zachowanie ze strony Administracji:

33770771249643280308.png

serwer jest już tak bardzo żałosny z ta ekipa xD

O co chodzi w tym screenie? Bo nie rozumiem.

Co do serwera: Grałem wcześniej, cały czas była przerwa techniczna, nwm jak jest teraz. Ale wtedy to naprawdę przegieliście. -.-

Opublikowano

@SkredoX chodzi o to, że wchodzą sobie na xcrafters i piszą to co widać.

o plikach xcrafters.

ogólnie serwer fajny,polecam, jedyne co to mhm, zrobiłbym rekrutacje na helpera.

Opublikowano

@SkredoX chodzi o to, że wchodzą sobie na xcrafters i piszą to co widać.

o plikach xcrafters.

ogólnie serwer fajny,polecam, jedyne co to mhm, zrobiłbym rekrutacje na helpera.

pierdolenie bez żadnego sensu, posiadasz tam Właściciela. Sam widzisz z kim pracujesz, z "niedoświadczonymi osobami" które nawet nie umieją podłączyć TGUILDSEX pod MYSQL.

@1361622928-U485574.pngref

@XawierStudio ma jakis problem bo go wywalilismy za okradanje pieniedzy.

@Nitex03 ;p

co do tych pięniedzy to nikogo nie okradłem, nie jestem taki jak ty że gdy odrazu wgramy autorskie gildie to kopiujesz je na pulpit i udajesz że tak naprawde ich nie masz. Teraz nie wiesz co odpowiedzieć prawda? To jest aż żałosne zeby Administracja "reklamowala" stare pliki xcr które już w połowie nie działają, dodatkowo xcrafters je stworzylo i wlasnie tam je reklamujecie?. Wiesz i gdy powiem to defabri to możecie mieć niezłe problemy : - )

@Norbert radze poćwiczyć nad polszczyzną.

Podrawiam, kolejna fala leci  ^_^

Opublikowano

plugin kupilismy wczesniej niz on udostepnil, wiec nie pier*ol glupot

@1361622928-U485574.pngref

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref zapraszam :-)

Duzo nowosci :)

W piatek event zamek adminow i dodamy skrzynki jak w CS:GO

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...