Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yasuo - The Windwalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

9700514076305641208965.png

Jak już pewnie część z Was wie - skrypt "Yasuo - The Windwalker" został wycofany ze sprzedaży i nigdzie nie można go już dostać,

natomiast ja znam sposób na tego obejście (tzw. cracked skrypt). Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam priv.

Poniżej przedstawiono Wam co ten skrypt potrafi:

1.

2.

Jeśli coś jest nie zgodne z regulaminem, proszę o usunięcie tematu.

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Bolscript kropka com i tyle, masz swoj niesamoiwty kraken Yasuo. Nie wciskaj tam ludziom niczego zlego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bolscript kropka com i tyle, masz swoj niesamoiwty kraken Yasuo. Nie wciskaj tam ludziom niczego zlego.

Pojebala mi sie strona xD

Chodzilo mi o botofscripts kropka com :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

macie odpowiedź w temacie i spamicie PW ;-;

@poterrr zobacz czy nie masz włączonych innych skryptów typu minion marker/hidden objects i jeszcze spróbuj załadować ten skrypt:

AddBugsplatCallback(function() 
	local p = CLoLPacket(0x9B) 
	p.dwArg1 = 1 
	p.dwArg2 = 0 
	p:Encode4(0) 
	SendPacket(p) 
end)

@Edit

@poterrr czy Ty masz w ogóle konto VIP?

legiae.png

Opublikowano

Nie chcesz - nie graj i wypad z działu. Po co mi byłby Twoje konto na bolu? Choociaż może się tym zajmę, założę Ci hasło na płytę główną ;-;

legiae.png

Opublikowano

Crack dziala mi lecz wiele osob ma z nim problem i dostaje wiele wiele wiadomosci na moim funpageu zebym im pomogl z tym a ja nie wiem co napisac :(

lubie sie spowolnic

Opublikowano

macie odpowiedź w temacie i spamicie PW ;-;

@poterrr zobacz czy nie masz włączonych innych skryptów typu minion marker/hidden objects i jeszcze spróbuj załadować ten skrypt:

AddBugsplatCallback(function() 
	local p = CLoLPacket(0x9B) 
	p.dwArg1 = 1 
	p.dwArg2 = 0 
	p:Encode4(0) 
	SendPacket(p) 
end)

@Edit

@poterrr czy Ty masz w ogóle konto VIP?

no oczywiscie ze mam Vipa ok sprawdze 

Opublikowano

Ta, mi też wyjebało na rankedzie i na fb padłem. Na datjasiu musiałem grać.

Opublikowano

Nie chcesz - nie graj i wypad z działu. Po co mi byłby Twoje konto na bolu? Choociaż może się tym zajmę, założę Ci hasło na płytę główną ;-;

ty k***o niedojebany cebularzu mówie o skrypcie bo jest zakodowany rozumiesz ty biedaku z !@$#^$@$% ?

Opublikowano

ty k***o niedojebany cebularzu mówie o skrypcie bo jest zakodowany rozumiesz ty biedaku z !@$#^$@$% ?

Też mówię o skrypcie "cebulo". Szkoda mi takich ludzi jak Ty :(

Masz problem? Odkoduj i sprawdź, no do chuja >.< 

Biedne to Ty jesteś dziecko pod względem umysłowym :)

Udostępniam to jeszcze flame pójdzie  <3

legiae.png

Opublikowano

Też mówię o skrypcie "cebulo". Szkoda mi takich ludzi jak Ty :(

Masz problem? Odkoduj i sprawdź, no do chuja >.< 

Biedne to Ty jesteś dziecko pod względem umysłowym :)

Udostępniam to jeszcze flame pójdzie  <3

każdy o tym wiedział ale oczywiście polsza wleciała da real uber dzieci od RE i pochwalą się że mają i nie udostępnią tylko pw xD

Opublikowano

Co za naród, mają podane na tacy i nie umieją pomyśleć i tego wykorzystać -_-

Do tych co piszą do mnie na pw - bot of script kropka com  :ninja: 

każdy o tym wiedział ale oczywiście polsza wleciała da real uber dzieci od RE i pochwalą się że mają i nie udostępnią tylko pw xD

Udostępniam na pw, bo słyszałem że nie można podawać na forum zcrackowanych skryptów więc sklej japę.

legiae.png

Opublikowano

Co za naród, mają podane na tacy i nie umieją pomyśleć i tego wykorzystać -_-

Do tych co piszą do mnie na pw - bot of script kropka com  :ninja: 

Udostępniam na pw, bo słyszałem że nie można podawać na forum zcrackowanych skryptów więc sklej japę.

to jest wersja 1.14 i crashuje, testowałem  już kilka dni temu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...