Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila.com.pl [Dedyk] [Easy]

hazar321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minely 3h , za godzine start a clienta ani sladu , dobre przygotowanie.

odwiedź stronę :)

www.deila.com.pl

Cóż zawitam na serwer. Ale fabuła powala ;x Od niechcenia napisana :D.

Mam nadzieje, że serwer naprawiony i podziała z 2 miechy.

będzie stał długo jak będzie po 0 -5 graczy online to wyłączymy :D 

Opublikowano

za godzinę start i tylko 38 osób w temacie ? 

Przegraliście... :/

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Witam :). Tutaj Administrator serwera Deila.eu 

Wypowiem się może chwilkę na temat tego serwera.

Po 1. 

2. NAZWA WOLNA DOMENA WOLNY RYNEK NIE MÓJ PROBLEM ŻE SOBIE ON DOMENY NIE WYKUPIŁ

Mam do Ciebie pytanie - idioto. Mogę Cię tak nazwać? Czy czasem w tym przypadku nie obrażam idiotów? Jak rozumiem chciałeś założyć serwer z myślą o graczach, chciałeś stworzyć fajny serwer - wyszukując domene wpisałeś "deila.eu", zobaczyłeś że zajęta. Następnie zaś wszedłeś na tą stronę i zobaczyłeś że już taki serwer jest. W następstwie zamiast wymyśleć swoją, oryginalną nazwę dla serwera dodałeś sobie com.pl ? Ty jesteś głupi czy po prostu rozgłosu szukasz?  Była już jedna nasza "podróbka" . Zwała się deila.pl . Administracja tego serwera zapewniała nas że to my jesteśmy Ci gorsi i to my padniemy, o nas zapomną a oni będą "królować" 2 tygodnie później deila.pl nie istniała :). Nie  chcę Ci grozić, bo nie od tego jestem. Nie chcę CI mówić że ten twój "oryginalny" serwer na którym nie ma za grosz nowości padnie, bo również nie od tego jestem. Po prostu że deila jest tylko jedna :). Możesz zrobić 10 domen, możesz dodać to co mamy na serwerze, możesz nawet napisać że to my Ci zabraliśmy domenę ale gracze dobrze wiedzą, a raczej Ci nieco starsi i na pewno teraz to czytając zadają sobie pytanie - Co może nam zaoferować Administrator serwera który nawet nie potrafi wymyśleć oryginalnej nazwy? Myślałeś że jak dodasz .com.pl to nie wiem, zabłyśniesz? Ściągniesz więcej graczy? Rano pijąc kawę jak przeczytałem nazwę tego tematu nie wiedziałem czy się śmiać z poziomu twojej wyobraźni czy może raczej płakać.  Nie lubię nikogo bez powodu obrażać ale wątpię że inne trafne określenie na taką osobę jak Ty się trafi jak po prostu idiota :).  Nie wiem który to twój serwer ale patrząc na poziom prezentacji, set który nie ma tekstur jak i wielce kreatywną nazwę jedyne co mogę powiedzieć to że przyszłości Ci dobrej nie wróżę :). Ino na koniec nie napiszę że życzę Ci powodzenia, ba. Nawet napiszę że życzę Ci żeby twój serwer upadł, a dlaczego? Nie, nie dlatego bo martwię się o utratę graczy, być może jak twój serwer (stawiany za pewne na Androidzie) pójdzie w piach zrozumiesz że z butami na czyiś trawnik się nie wchodzi :). Być może wtedy twoja wyobraźnia się obudzi i wpadniesz na oryginalną nazwę serwera? 

Z resztą, co się dziwić skoro Nick HA to Hitler a Administratora gry to 666 . Komentarz zostawiam dla osób które planują tutaj grać.

Nie pozdrawiam :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Co jak co ale graczy to macie tyle że Ascarial przebijacie czterokrotnie  B) .

lzkumv.jpg

Offtop/Antywarn/Whatever

Można bezpiecznie kupować SM?  :rolleyes:

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Serwer-pliki aline

prezka-prezka aline

nazwa-deila

Co to za s**t się tak spytam ^^?

grajcie sobie i wydawajcie kase na is jeszcze bo to śmiechu warte ;)

apropo @GoodIdeaa wracaj na deile i zuo rób ^_^

serwer tzw" to totalne dno"

a administrator nie ma się jak bronić

Co do serwera:

Radzę:

-Usunąć odrazu

-Wymyślić kreatywną nazwe nie tylko dla serwera -,-

-popracować nad własnymi plikami, a nie pobugowanymi

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Jest to serwer cyca. Hitler to jest cycu aka armagiedon. Nieudacznik internetowy i złodziej. Jego syf to mortyriusz na game vanilia core (nie kompilował go) Hakier bonzo i jeszcze artysta programista z niego taki że pajtona nie ogarnia. We wszystkim pomaga mu casawir. Nie polecam tu grać i nie pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jest to serwer cyca. Hitler to jest cycu aka armagiedon. Nieudacznik internetowy i złodziej. Jego syf to mortyriusz na game vanilia core (nie kompilował go) Hakier bonzo i jeszcze artysta programista z niego taki że pajtona nie ogarnia. We wszystkim pomaga mu casawir. Nie polecam tu grać i nie pozdrawiam.

Jak  ja mu w niczym nie pomagam, jak poprosi mnie to mu zrobie pythona i tyle :O, mam swoje wazniejsze sprawy. eloszka.

chciałem dodać że na serwer sobie wejdę dla beki bo pewnie padnie po 2 dniach xD

aFMA3pg.png

Opublikowano

weźcie zamknijcie od razu ten server 

Pliki-aline (jeden wielki sh*t od zajebania bagów nic wiecej ;p)

nazwa-Deila.com.pl (ładna podróbka deili.eu)

nie macie w ogóle kreatywności i wyobraźni do tworzenia nazwy servera jak i nicków? nick hitler co ty kur** polske najechać chcesz przez metina czy co do chu?

następny kreatywny nick to ten 666 co liczby besti sobie wpiszesz i myślisz ze kreatywny xD

weźcie zamknijcie ten server w pi**u i prezke na MPC bo zaśmiecacie tylko :)

Nie Pozdrawiam Nie Polacem Nq.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

kolejne gówno

weźcie zamknijcie od razu ten server 

Pliki-aline (jeden wielki sh*t od zajebania bagów nic wiecej ;p)

nazwa-Deila.com.pl (ładna podróbka deili.eu)

nie macie w ogóle kreatywności i wyobraźni do tworzenia nazwy servera jak i nicków? nick hitler co ty kur** polske najechać chcesz przez metina czy co do chu?

następny kreatywny nick to ten 666 co liczby besti sobie wpiszesz i myślisz ze kreatywny xD

weźcie zamknijcie ten server w pi**u i prezke na MPC bo zaśmiecacie tylko :)

Nie Pozdrawiam Nie Polacem Nq.

Podrobka deili.eu na serwerze na starcie bylo 20 osob hahahahah no niezle. Nie polecam

to co wyżej

kolejny nic nie warty serwer, zrobiony jak najmniejszym wysilkiem pod zarobek. Padnie za kilka dni? To robimy reaktywacje bądź zmieniamy nazwe i lecimy od nowa.. i tak w kółko ;)

Opublikowano

Serwer jest na plikach Aline z Nazwą Deili której technikem jest smok(Anzelm)

Dowiedziałem się, że serwer jest postawiony tylko aby zarobić 200zł na nowy komp :P

Buhahahaha no to życzę powodzenia bo także słyszałem wiele plotek na temat tego serwera...

Osobiście nie polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...