Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayumimt2.pl [Dedyk] [Medium]

Ayumi.pl

Restart  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart Serwera Wszystko od 0 - Bez bugów

• Tak
      10
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na ts nie można wejść bo trzeba posiadać hasło? 

pewnie przerwa techniczna albo coś robia, trza czekac

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie do momentu 3 osobowego pt na dungeony... Po co to komu ? Nie mam zamiaru być uzależniony od innych graczy. A tym bardziej latać sam na 3 postacie.

O której włączycie rejestracje ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jakie jest hasło na ts ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

yyy Nie? dlaczego tak uważasz a wiem....

Dlatego że npc się tak nazywa.

Skille dostajemy na G1 można wbić wszystkie naraz tęczowym kamieniem - Dungeony

Co do bossów zostały osłabione aby można w dobrym ekwipunku je solować

Client -https://mega.co.nz/#!Fclx2CyB!WIIyby1hD5lLd_R1dJ5pwh1vSMpoUj7cG_A02XqVnqQ

Client jest wrzucany na inne hostingi.

Potrzebna Paczka aby wejść na serwer <10-20 mb> ukaże się 15 minut przed startem.

Świetne posunięcie, liczycie się ze zdaniem graczy, ogromny + dla Was.

Na serwer raczej wbiję, czy na dłużej to nie mam pewności. :)

Ale na razie polecam, ogromna reklama! :)

Opublikowano

[HA] Itachi - ten Itachi z PangeaYT2 ? nie ma nigdzie informacji na czym to jest postawione, zresztą i tak wyjdzie w praniu, exp, drop itd. dopasowany - już mam obawy :D zbroje już gdzieś widziałem - Mortyriusz ?

Opublikowano

[HA] Itachi - ten Itachi z PangeaYT2 ? nie ma nigdzie informacji na czym to jest postawione, zresztą i tak wyjdzie w praniu, exp, drop itd. dopasowany - już mam obawy :D zbroje już gdzieś widziałem - Mortyriusz ?

Serwerów są tysiące i się dziwisz , ze widziałeś już gdzieś jakieś zbroje... Serio...?

Opublikowano

Hasło mają bo boją się że na BL Teamspeak trafią za serwer publiczny i bez hasła a przypominam lecą na licencji (NPL).

Powiedział bym coś na temat tej prezentacji jaka ona jest niedorobiona ale za każdym razem gdy kończę pisać post to dziwnym odświeża mi stronę i muszę pisać post na nowo, Grafika w prezentacji nie dorobiona ramki piksel owe a do tego rozciągane do tego screeny wychodzą z ramek WFT. to ma być prezentacja ludzie weźcie to poprawcie a nie takie g**no pokazujecie i dziwie się ludziom że w ogóle tego nie widzą. Może odwiedzę. Znam Team fajna ekipa ale niestety [HA] trochę ma coś z głową ale za to potrafi pracować :)

Opublikowano

Hasło mają bo boją się że na BL Teamspeak trafią za serwer publiczny i bez hasła a przypominam lecą na licencji (NPL).

Powiedział bym coś na temat tej prezentacji jaka ona jest niedorobiona ale za każdym razem gdy kończę pisać post to dziwnym odświeża mi stronę i muszę pisać post na nowo, Grafika w prezentacji nie dorobiona ramki piksel owe a do tego rozciągane do tego screeny wychodzą z ramek WFT. to ma być prezentacja ludzie weźcie to poprawcie a nie takie g**no pokazujecie i dziwie się ludziom że w ogóle tego nie widzą. Może odwiedzę. Znam Team fajna ekipa ale niestety [HA] trochę ma coś z głową ale za to potrafi pracować :)

w koncu grafike robił darwor a on ma wyjebane na swoim klientow xD

Opublikowano

Dlaczego na ts nie można wejść bo trzeba posiadać hasło?  ss:

Hasło do ściągnięcia klienta również potrzebne o to ss:

Hasło na ts to: ayumi

Do pobrania klienta już chyba nie trzeba hasła.

Jakie jest hasło na ts ? 

ayumi

To raczej nie jest ten Itachi  ;_;

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Hasło na ts to: ayumi

Do pobrania klienta już chyba nie trzeba hasła.

ayumi

To raczej nie jest ten Itachi  ;_;

Hasło do klienta nadal potrzebne. 

Opublikowano

w koncu grafike robił darwor a on ma wyjebane na swoim klientow xD

Darwor podobno zrobił tylko zarys ramki a resztę dopasowywał HA z tego co chłopaki mówili wczoraj :)

Co do Itachiego to na pewno nie ten z PangeaMT2 dobrze znacie tego pana ale pod innym nikiem ale niestety nie mogę powiedzieć pod jakim gdyż obiecałem chłopakom.

Opublikowano

Nie no , nowosci 0. Npcty zastapione potworami wogole, powodzenioa. Pety jak w star treku, wierzchowce to samo. Nie polecam i nie zagram, powodzenia.

Opublikowano

na starcie bedzie spoko,pelno wiary,ale jak ludzie zaczna latac na dungeony i szukac tego "trzeciego" ktory bedzie kradl drop to szybko zrezygnuja :)

dziwne ze jeszcze nie zalapaliscie tej niepisanej zasady graczy:

"Dungeony tylko w 2 osoby"

Opublikowano

Zmiencie tą ostatnią zbroje bo jest ohydna u większości klas oraz usuncie liczbe osób na dungeon, albo chcociaż zmniejszcie do 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...