Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na markecie steam

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję kogoś kto zarabia na markecie steam, wiem że są takie osoby i zarabiają nawet po kilka euro dziennie.
Posiadam bota który automatycznie kupuje itemy na rynku. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie polega zarabianie na markecie. Czy kupuje się taniej i sprzedaje drożej czy jak?

Wzamian mogę podzielić się botem. Jest całkowicie darmowy i działa całkiem nieźle :)

Opublikowano

Witam!

Poszukuję kogoś kto zarabia na markecie steam, wiem że są takie osoby i zarabiają nawet po kilka euro dziennie.

Posiadam bota który automatycznie kupuje itemy na rynku. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie polega zarabianie na markecie. Czy kupuje się taniej i sprzedaje drożej czy jak?

Wzamian mogę podzielić się botem. Jest całkowicie darmowy i działa całkiem nieźle :)

Obserwujesz wykresy, polujesz na okazje. Jak jest okres, że idzie cena w górę to sellasz. Można też dropic skrzynki i sprzedawać ;)

Opublikowano

Tak jak up.

Ja kupilem wczoraj p250 kilka sztuk po 50centow a w nocy cena ich zaczynala sie juz od 77centow czyli 27 centow do przodu na jednym skine a bylo ich kilka czyli okolo 2euro zarobione.

Opublikowano

I dodam że śmieszy mnie to że jak ktoś kupił ten item za 50 centów niby ... i cena go wzrosła w nocy do 75  i wystawiasz go za te 75 to steam potrąca około 15 centów i wychodzisz na 0 lub zarobisz z 10 centów . Kolega u góry plecie głupoty ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...