Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek Steam i naklejki

MustafaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można jakoś wcześniej odblokować rynek, bo nie chce mi się czekać miesiąc i czy naklejając 3 naklejki na czystą broń (chodzi mi o to że bez skinu) można potem kupić skina i mieć broń ze skinem i naklejkami ? 

Opublikowano

Nie bo naklejki sa naklejane na dany skin wiec na innym nie bedzie. Nie mozesz musisz czekac to dla twojego dobra jakbys doladowal 50 euro ktos sie wlamal i kupil gry w postaci prezentu i dal na swoje konto.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Właśnie ze muszę jeszcze ponad 2 tygodnie żeby móc coś kupić... Czyli z tym skinem - muszę pierw kupić skin a potem naklejać, dobrze zrozumiałem ?

Opublikowano

Właśnie ze muszę jeszcze ponad 2 tygodnie żeby móc coś kupić... Czyli z tym skinem - muszę pierw kupić skin a potem naklejać, dobrze zrozumiałem ?

Tak. A jak skin ci się znudzi to na inny musisz znowu kupić naklejki.

Opublikowano

Czy można jakoś wcześniej odblokować rynek, bo nie chce mi się czekać miesiąc i czy naklejając 3 naklejki na czystą broń (chodzi mi o to że bez skinu) można potem kupić skina i mieć broń ze skinem i naklejkami ? 

Wiele osób próbowało, wiele osób się starało ale niestety nikt jeszcze nie obalił ochrony steam guard. Jest to nieco uciążliwe ale nie czarujmy się - ochrona to u nich podstawa. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...