Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tutaj jest źle?

Boystar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

function Rafzan2()
    local sell = (Self.ItemCount(17810) + Self.ItemCount(17859) + Self.ItemCount(17819) + Self.ItemCount(17818) + Self.ItemCount(17813) Self.ItemCount(17812) + Self.ItemCount(17846))
    if sell = 0 then
    gotoLabel("GoToDepo")
    end

end

chodzi o to że na moim serverze często blokują Rafzana, że nie da się sprzedawać dlatego chcę aby bot stanął w opowiednim miejscu jakby mu nie udało się sprzedać itemów za pomocą follow.

17:19 XenoScript Error:
           Script: [Knight] Venore Coryms 2.0.lua
           Line #: 198
           Chunk: C:?Users?Boystar?DOCUME?1?XenoBot?Scripts??_KNIGH?1.LUA
           Error: ')' expected near 'Self'
This is an error with user-input and should not be reported as a bug with XenoBot.
Opublikowano

function Rafzan2()

local sell = (Self.ItemCount(17810) + Self.ItemCount(17859) + Self.ItemCount(17819) + Self.ItemCount(17818) + Self.ItemCount(17813) + Self.ItemCount(17812) + Self.ItemCount(17846))

if sell = 0 then

gotoLabel("GoToDepo")

end

end

Opublikowano

pragnę odświeżyć temat, bo nie mogę sprawić aby skrypt dobrze chodził :D

local amountstaff  = (Self.ItemCount(17810) + Self.ItemCount(17859) + Self.ItemCount(17819) + Self.ItemCount(17818) + Self.ItemCount(17813))
            if (amountstaff >= 1) then
            gotoLabel("Rafzan2()")

chodzi o to że jeżeli liczba tych rzeczy jest wieksza od 0 chcę aby poszedł do konkretnego labela. W ten spoób to nie działa.

Opublikowano

pragnę odświeżyć temat, bo nie mogę sprawić aby skrypt dobrze chodził :D

local amountstaff  = (Self.ItemCount(17810) + Self.ItemCount(17859) + Self.ItemCount(17819) + Self.ItemCount(17818) + Self.ItemCount(17813))
            if (amountstaff > 0) then
            gotoLabel("Rafzan2()")

chodzi o to że jeżeli liczba tych rzeczy jest wieksza od 0 chcę aby poszedł do konkretnego labela. W ten spoób to nie działa.

poprawiona wersja w cytacie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...