Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jak w temacie co mam kupić na aukcji za 350 mln bo kolega mi to wyplaci i kiedy mam licytowac daje like i naj ;)

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

eq 1 hala w hangarze leonov 1 lf3 reszta lf2 i 7 flaxów zero oslon tylko napedy a skylab tez podawac bo na 10lvlu

Opublikowano

A skąd mam wiedzieć? Podaj najpierw swoje wyposażenie, a wtedy Ci powiemy co możesz kupić.

juz odpowiedzialem pomoz mi

lf-3 bo2 nie wiem jaki masz lvl albo golec albo leonek(na 1 galę) i irysy:)

lvl 14 wczoraj wbilem a chce leonka starą fe nie chce golca bo jest głuuupi w wyglądzie

Opublikowano

Jak narazie to kup z 6 lf-3 po tyle ile chodzą na aukcji (nwm na jakim serwerze grasz). Potem zainwestuj w 2/3 irisy, potem w pare BO2 i będzie git.

ale mam na mysli kupienie 8 irysów za 350-400 mln i jak bedzie golec to nawet z 16+15 laserów w golcu bede strzelal 3000-3100 jak beda same lf-2 i moze mi jeszcze starczy na bo2 :) więc... nie potrzebne mi jak narazie lf3

Opublikowano

jak będziesz miał full lf-2 to ledwo co 2k będziesz strzelać. Jak ma się full lf-3 to wtedy 3k +

A i nie radze odrazu przerzucać się na golca bo to strata kasy i czasu. Jeżeli nie ma się starej fulki to nawet nie ma co o nim myśleć.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu licytował drony i lf-3 potem bo2 bo napędy na pewno masz . A jeśli ciężko coś wygrać na tym serwie na którym grasz to polecam tylko lf-3 .

Opublikowano

jak będziesz miał full lf-2 to ledwo co 2k będziesz strzelać. Jak ma się full lf-3 to wtedy 3k +

A i nie radze odrazu przerzucać się na golca bo to strata kasy i czasu. Jeżeli nie ma się starej fulki to nawet nie ma co o nim myśleć.

jak widac kolega nie umie liczyc 15 laserów w statku 16 w dronach prosze bardzo 31 sila lf-2 100 czyli 3100 jezeli nie umiesz liczyc to nie nabijaj postów ponieważ teraz strzelam 2000 a mam flaxy :P

Opublikowano

jak widac kolega nie umie liczyc 15 laserów w statku 16 w dronach prosze bardzo 31 sila lf-2 100 czyli 3100 jezeli nie umiesz liczyc to nie nabijaj postów ponieważ teraz strzelam 2000 a mam flaxy :P

A amunicje będzie ci wpierdalać jak smok... Zobaczymy jak daleko na takim czymś zajedziesz. A i powiedz mi gdzie upchnąłeś te 16 laserów we flaxach? chyba na slocie na desing

A i jeśli uważasz to za nabijanie postów to spoko. Napewno na moją pomoc możesz jeszcze liczyć

Opublikowano

. ale to 3100 to jest max damage wiec będziesz bil około 2500-3100. a pozatym po co tworzysz ten post jak każdy ci podpowiada a i tak wiesz lepiej ?? Weź pomysl zanim coś zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...