Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer na modach techniczno-przygodowych

Teeesik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Z kolegą mamy zamiar stworzyć serwer minecraft na modach !

Jakie to będą mody zapytacie? Mody techniczne jak i przygodowe !

Będzie to prywatny serwer więc poszukujemy osób do gry.

Jakie będą warunki gry?:

Już wyjasniam: Chodzi o to, że nikt nie jest za bogaty, więc ten kto będzie chciał grać musiałby przekazać na rzecz działania serwera symbolicznie 10-15zł miesięcznie, oczywiscie ja z kolegą też będziemy płacić.

Wybaczcie, że temat taki szmaciany, ale pisany na spontanie.

Więcej info pod tym GG: 36517374

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@ref,

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Nie rozumiem po co ty czlowieku zrobiles temat podpisujac "Wybaczcie, że temat taki szmaciany, ale pisany na spontanie." 

Z taka starannoscia juz widze ten serwer zenada

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

10-15zł za gracza? Pojebało? Za tyle masz 20 slotów przelewem na prawie każdym hostingu -.-

Opublikowano

Nie chce nikogo bronić, ale @TheSplatii serwery na modach są bardziej "wymagające" od gównianej vanilli

Misio, tylko ze serwer na modach na 5 osob to ja na kompie majacym 3GB RAM moge hostowac... Jednoczesnie na nim grajac. Wiec jednak 10zl za osobe to lekka przesada. Czemu dawny techpack (pewnie dalej dziala potajemnie) byl za 3 zl na miech, a mial duzo modow.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...