Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na wiecej fps?

gEk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam laptopa lenovo g580 i w cs go podczas meczow mam od 60 do 90 fpsow zalezy od mapy/miejsca. W menu 119fpsow. Czy mam szanse wyciagnac wiecej fps w grze? Mam config magika na fps, rodzielczosc 1024x768 wszystko na niskie tylko tekstury i efekty na wysokie ale zauwazylem ze te opcje wgl nie obnizaja fps albo minimalnie o 1-5fps wiec prawie nic.

Ustawienia karty graf wszystko pod wydajnosc, opcje zasilania: wysoka wydajnosc. Mysle ze na tym sprzecie mam szanse na wiecej fps tak od 80/90 do 100+ tylko jak je zwiekszyc?

Intel core i3

4gb ram

nvidia gt710m

Opublikowano

Siemka, mam laptopa lenovo g580 i w cs go podczas meczow mam od 60 do 90 fpsow zalezy od mapy/miejsca. W menu 119fpsow. Czy mam szanse wyciagnac wiecej fps w grze? Mam config magika na fps, rodzielczosc 1024x768 wszystko na niskie tylko tekstury i efekty na wysokie ale zauwazylem ze te opcje wgl nie obnizaja fps albo minimalnie o 1-5fps wiec prawie nic.

Ustawienia karty graf wszystko pod wydajnosc, opcje zasilania: wysoka wydajnosc. Mysle ze na tym sprzecie mam szanse na wiecej fps tak od 80/90 do 100+ tylko jak je zwiekszyc?

Intel core i3

4gb ram

nvidia gt710m

Zmniejsz rozdzielczość, a w menu każdy ma 119 fps

Opublikowano

Granie na 800x600 czy mniejszej to zadna przyjemnosc, laptop nie jest najgorszy wiec moge sb pozwolic na hd 1024x768 jakies pomysly?

Opublikowano

Granie na 800x600 czy mniejszej to zadna przyjemnosc, laptop nie jest najgorszy wiec moge sb pozwolic na hd 1024x768 jakies pomysly?

Skoro nie masz więcej fps niż masz teraz to pomyśl logicznie, chyba raczej nie możesz sobie pozwolić na taką rozdzielczość.

Opublikowano

Ten dalej o rodzialce...

Na slabszych kompach na tej rozdzialce maja wiecej fps np. kolega czy brat a ja na tej samej dzialce z lepszym kompem mam mniej fps...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...