Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zobacz jakimi pickami Koreańczycy orają na yolo Q.

Nowita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i znowu h2w zajebali z reddita i nawet nie dali źrodla

nie h2w tylko h2p

ta strona ssie, nie ma pomyslu na siebie co do lola wiec bierze wszystko z reddita

słabe

­

Opublikowano

to samo co u nas :)

w dodatku nabijasz sobie posty.

Ciągle zakładasz nowy temat i wklejasz coś z h2w ..... nabijaj sobie posty inaczej

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

>Master Yi jest wybierany tylko w brązie

śmiechłem. Zobaczcie sobie jak gra streamer Cowsep, mainuje mastera. Każda gra to win praktycznie, ma chyba 1k gier łącznie nim

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nic specjalnego tu nie widać, normalne picki, liczyłem na coś   ciekawszego ;p 

Opublikowano

Po pierwsze masz reporta za obraźliwą nazwę tematu ( chodzi mi o lewaków ). 

Co do tematu nic mnie nie zaskoczyło, EU gra takimi samymi pickami, przynajmniej w mojej lidze.

Opublikowano

śmiechłem. Zobaczcie sobie jak gra streamer Cowsep, mainuje mastera. Każda gra to win praktycznie, ma chyba 1k gier łącznie nim

Serio myślisz, że to zdanie oznacza, że w ligach brąz+ nikt nigdy nie picknął Master Yi? Nie rozumiesz co to znaczy najczęściej wybierani championi i nie rozumiesz poprostu, że Yi nie załapał się na liście i dlatego padło takie stwierdzenie?

Opublikowano

Ja pierdole. Not sure if troll or just stupid

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc tak zauważalne jest to, że:

W brązie częstym pickiem jest Blitz to jedna różnica i to, że Lee Sin jest mniej pickowany przez to, że jest on często banowany na Koreańskim SoloQ. Dla przeciętnego Koreańczyka ogarnięcie mechanik Lee Sin'a jest banalne i jeśli jest on otwarty to prawie zawsze jungler go picknie, ale jest to niemalże niemożliwe w Silver do niskiego Diamentu. Tak samo jak wspomniano w temacie, że Riven nadal jest tam popularnym i lubianym pickiem.

Opublikowano

Ja p******e nie nabijaj postów w ten sposób.

@topic Nic nadzwyczajnego. U mnie takie w każdej grze :P #WitamyNaEUNE

a gdzie ryze cassio przeciez koreanczyk + casio = gg easy better than whooping + evadeee + brain.lua

liczylem na cassio,ryze,syndra,yasuo  + evadeeee + brain.lua

Opublikowano

Więc tak zauważalne jest to, że:

W brązie częstym pickiem jest Blitz to jedna różnica i to, że Lee Sin jest mniej pickowany przez to, że jest on często banowany na Koreańskim SoloQ. Dla przeciętnego Koreańczyka ogarnięcie mechanik Lee Sin'a jest banalne i jeśli jest on otwarty to prawie zawsze jungler go picknie, ale jest to niemalże niemożliwe w Silver do niskiego Diamentu. Tak samo jak wspomniano w temacie, że Riven nadal jest tam popularnym i lubianym pickiem.

A dla europejczyka to co k***a, nie jest banalne? Co wy k***a myslicie ze oni to jakies boty są? To że mają warunki do bycia najlepszymi nie czyni ich innych od nas. 

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Po pierwsze masz reporta za obraźliwą nazwę tematu ( chodzi mi o lewaków ).

Co do tematu nic mnie nie zaskoczyło, EU gra takimi samymi pickami, przynajmniej w mojej lidze.

Ojej pewnie biedny lewaczyna ma ból dupy bo został zmasakrowany przez Korwina czy Zawiszę, no ale w sumie u lewaków ból dupy to normalność

PS: Zgłaszaj sobie tępaku, żyję w normalnym kraju gdzie to normalna większosć ma decydować o zboczonej mniejszosci

Co do tematu, nie widzę jakieś różnicy, ezreal tu i ówdzie, gdzieś się lucian przewinie i lulu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...