Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grief

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, sluchajcie mam OP'a i Moda na jednym serwerze, pare osob zdenerowowalo sie na Wlasciciela i chcemy mu griefa zrobic, narazie mamy takie pomysly:

/op @a w command blocku

/setrank @a W w command blocku

kazdy bierze narzedzie i rozkurwia mape pvp, eventowa itp /brush sphere 0 5 

/removeabove 155 pare razy na poziomie 0 albo -1 xD

Podawajcie swoje pomysly ^^ Ip podam chwile przed griefem kto bedzie chcial to pomoze rozwalac c;  :) Serwer 60 slotow

#edit swagg ;-; http://scr.hu/26bu/uofuf

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Aha powiem ci tyle że zachowujecie się jak "bachory" jak można niszczyć kogoś pracę za to że was zdenerwował. Chciałbyś żeby ktoś tak tobie zrobił ?

d63.png

Opublikowano

A co mnie to obchodzi że właściciel Cię wkurwił? I za to będziesz rozwalał mu serwer?

Jesteś zwykłym zjebanym gimbusem, który gówno umie, i gówno osiągnie. Ja nie wiem co Ty w tym widzisz? "ALE JESTEM Z*******Y, ALE JESTEM HACKER" Jesteś pizdą, i tyle.

Każdy, umie sobie ustawić OPA na serwerze po przez, konsole, comandblocka itd.. Więc k***a nie wymądrzaj się jakim jesteś griferem, bo masz dostęp do OPa. Boże co za gimaziada, w tych latach jest.

Zniszczyłeś mu k***o serwer, to zobaczymy jak będzie na Twoim. Wpadnę z ekipą, i rozjebie Ci serwer. Zobaczymy jak będziesz szczęśliwy, i uradowany.. jak ktoś zniszczył Ci serwer. A ty włożyłeś w to tyle czasu oraz pieniędzy.

Dowiem się tylko ze masz jakiś swój serwer, zerowy gimbie.

Opublikowano

Jeśli zdenerwowaliście się na właściciela to po co masz psuć serwer? Napisz mu "Ten serwer mi nie odpowiada, odchodzę". Tyle wystarczy, a nie zachowanie dzieciaka... Na pewno przy robieniu serwera się napracował i niespodziewanie masz niszczyć jego "dzieło"? Odejdź z administracji nikt Ciebie nie trzyma. Ciekawe czy ty byś chciał napotkać GRIEF'A na swoim serwerze gdzie się napracowałeś... Niektórzy ludzie mają takową kulturę jaką wyżej wykazałeś. Dobrej administracji jest coraz mniej, tylko w większości dzieci się zgłaszają, które nawet cmd nie znają i chcą zniszczyć serwer... Może to efekt ZAZDROŚCI on ma, a ja nie mam? Na to wygląda ;c.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...