Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] Stawianie serwera na OVH

wALDEEMGFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie chciał bym postawić serwer Teamspeak na hostingu ovh.pl, chodzi mi tutaj o ofertę "http://www.ovh.pl/vps/vps-classic.xml" Clasic#1.

Pytania:

1# Czy dam rade postawić na tym VPS serwer Teamspeak ? Chodzi mi konkretnie na tej ofercie

2# Ile dam rady na tym VPS max slotów?

3# Czy dam rade tutaj uzyskać 512 slotów przy licencji non-profit?

4# Czy dam  rade postawić na tym więcej niż jeden serwer Teamspeak, oraz po ile slotów rozdzielić?

5# Czy polecacie jeszcze jakiś Hosting gdzie jest tanio a wyszedł bym na tym lepiej :)

Proszę o jak najszybszą odpowiedź z waszej strony jeżeli możecie odpowiadajcie tak samo w pkt, jak zadawałem pytanie ułatwi mi to w zrozumieniu odpowiedzi :), z góry dziękuje WaldeemGFX :)

Opublikowano

No dobra, z tymi slotami to i tak jest na razie opcjonalnie bo nie wiem czy dostane licencje NPL.. a ile bym postawił serwerów, na takiej maszynie?

Opublikowano

A licencje NPL, można tylko w tygodniu składać? To prawda, że w weekendy jest wyłączona rejestracja? I czy do rejestracji licencji jest potrzebne forum czy tylko domena wystarczy? :)

Opublikowano

1# Postawisz serwer bez problemu.
2# Slotow postawisz nawet 10 tysiecy ale osob max mysle ze z 100-150
3# NPL jesli dostaniesz to bez problemu dasz rade tutaj to uzyc

4# Postawisz ile chcesz serwerow tylko wracamy do pkt 2 z liczba uzytkownikow.
5# Taniej niz OVH nie znajdziesz a jesli chcesz serwer tanio na duzo slotow to polecam ci braz Voice VPS na np. Net-Speak.pl tylko na bank troszke wiecej hajsu wydasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...