Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noxitu Items

adolf098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ! otóż gram na ots naruto i są pozmieniane id ciał i rózne i takie. i dowiedziałem się ze programem noxitu items mozna jakos przerobic moby czy cos dokladnie nie wiem o co chodzi tak , żeby elf bot otwierał ciała . Zmienić jakieś opcje , coś zanzaczyć coś odznaczyc . Nie znam się na tym i nic na ten temat nie moge znaleźć proszę o pomoc !!!

Opublikowano

No wiec np. Cialo moba na takim ots ma id 1234 co w rl jest odpowiednikiem sworda i bot ma zapisane id wszystkich cial a nie ma tam aby "otwieral" sworda i dlatego go nie otworzy. Zadne zmienienie grafik tu nie pomoze chyba ze edytujesz kod bota z tymi id co mija sie z celem bo rownie dobrze moglbys napisac wlasnego bota.mysle ze wyjasnilem ci o co chodzi ale po tej wypowiedzi pomyslisz napisal a moj problem nadal nie jest rozwiazany. Otoz musisz uzyc skryptu na otwieranie ktory nie dziala w 100% ale mysle ze w 60% wiec lepsze to niz nic. Znajdziesz go w naszym forumowym spisie skryptow do elfbota.

Opublikowano

Aha. Ale ludzie co grają na tym serwerze co ja mianowicie NTSW mówią , że da rade zrobic to tym programem tylko nie chcą powiedzieć jak . Ale jeżeli nie da to nie da . To dzieki za odpowiedź ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...