Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EULA a sprzedaż rang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejmujecie się tym jak nie wiem co. Serwerów minecraft jest w chuuuj i jeszcze więcej, więc wszystkich nie będą sprawdzać.

Ja tam posiadam sklep na swoim serwerze i mam to w dupie...

Opublikowano

Przejmujecie się tym jak nie wiem co. Serwerów minecraft jest w chuuuj i jeszcze więcej, więc wszystkich nie będą sprawdzać.

Ja tam posiadam sklep na swoim serwerze i mam to w dupie...

Żadnych serweróœ nie bd sprawdzać, a na pewno nie te mniejsze. Jak już to może tam dadzą ostrzeżenie największym serwerą takim jak hypixel czy mineplex.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Nie przejmuj sie systemem EULA, sprzedawaj na serverze co chcesz. Nic ci nie moga zrobic, jezeli mieli by zamykac servery za takie cos to by musieli z pare tysiecy spraw wnosic do sadu i przyjerzdzac do polski. EULA to jest wielkie jedno guwno, ktore sie nie utrzyma. Nie przejmuj sie rowniez grozbami, ze cie, zglosza. Bo nikt ci nie moze nic zrobic.

Wyklikane z MyPhone, sorki za bledy.

Opublikowano

Nikt ci nie zabroni sprzedawać :) Sprzedawaj nadal ludzie od kiedy sprzedają vipy ? a EULA jest na każdym serwerze i była tylko teraz jakoś bardziej o niej mówią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...