Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co to za strona riotu ?>

xziolox111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może to strona sklepu w grze? Też się uruchamia jakby przez wbudowaną przeglądarkę  :P

No nie wiem, bo tak jak by chyba panel riotu ale nie jestem pewiem .

Opublikowano

Eejej ejej skoro to prawda, to czas zacząc łamać zabezpieczenia i stać sie bogaty w sklepie 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano
Eejej ejej skoro to prawda, to czas zacząc łamać zabezpieczenia i stać sie bogaty w sklepie

Powodzenia mają dobre zabespieczenia  nawet prubowałem dostać 4 ip i host riotgames.com

cmd>ping riotgames.com

ale tylko 1 ip pokazało a 4 utracono połonczenie.

Pewnie panel administracyjny odnośnie sklepu.

Pewnie tak ciekawe czy jest jakiś sposób na rp xD
Opublikowano
Pewnie działa jakiś automat, który po otrzymaniu kasy generuje rp na właściwe konto.

To trzeba jakoś wykminić aby tego uniknąć i sprawdzić czy są jakieś dziury w tej stronie :]

Ej jeszcze posiadam  3 inne strony riotu z clienta działają tam są jakieś skrypty tylko nie wiem czy je tutaj udostępnić jak myślisz ?

Opublikowano

Hahhaha jaki cwaniak ... Nie dla takich ludzi jak ty lamanie zabezpieczen tak ogromnej firmy jak Riot 

Radze ci sie w to nie wkrecac i nie napalac sie na cokolwiek ze strony glownej administracji

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Gościu za złamanie zabezpieczeń w Combat Arms ( doładowywanie NX itp... ) dostał kilkanaście lat w celi, więc odradzam.

A poza tym, RIOT Games a CA porównaj obie firmy, RG musi mieć lepsze zabezpieczenia.

ping riotgames.com dobra metoda na zdosowanie serwera.

Nic nie zrobisz, bo pewnie nie będziesz wiedział o co tam chodzi...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Gościu za złamanie zabezpieczeń w Combat Arms ( doładowywanie NX itp... ) dostał kilkanaście lat w celi, więc odradzam.

A poza tym, RIOT Games a CA porównaj obie firmy, RG musi mieć lepsze zabezpieczenia.

ping riotgames.com dobra metoda na zdosowanie serwera.

Nic nie zrobisz, bo pewnie nie będziesz wiedział o co tam chodzi...

Ja wiem co to jest, mają bardzo dobre zabezpieczenia, ja w to się nie bawię ale są szanse że można jakoś rp zbugować.

Hahhaha jaki cwaniak ... Nie dla takich ludzi jak ty lamanie zabezpieczen tak ogromnej firmy jak Riot 

Radze ci sie w to nie wkrecac i nie napalac sie na cokolwiek ze strony glownej administracji

Proszę lepiej się wyrażać cwaniaku, a po pierwsze   jak nie jesteś w temacie to wypad ...

Ja wiem jakie są konsekwencja jak bym się włamał a ja akurat nie wolałbym trafić do paki za włamanie jeszcze bym tam musiał robić kur&&& lody zbirom oj nie : )...

Ja tylko chce sprawdzić czy są jakieś dziury w stronie aby wykorzystać na własny użytek innych np. rp tylko o to mi chodzi .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podaje 1  strone riot`a proszę ; )

l3cdn.riotgames.com

Mała aktalizacja co do pierwszej strony 

Nie mam klucza api riotu 
 bo inaczej cie php wywala

A złamanie klucza api może nawet potrwać 1000 lat :( f**k
Opublikowano

Gdybyś nawet jakimś Boskim cudem złamał im zabezpieczenia, myślisz, że nie wykryli by włamania na ich serwer? Dostałbyś na kark policję, prokuratora i sąd, także odradzam nawet prób łamania kodów i kluczy. 

Gdyby komuś się to udało, proszę o 2k RP :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Gdyby komuś się to udało, proszę o 2k RP  :P

Ta odradzasz ale prosisz o 2k rp każdy by chciał, pisałem ci nie będę w to się bawić bo ja wiem jakie są konsekwencje tego .

Mam już połowę zrobione, tylko trzeba API kya a to jest hasło aby się tak jak by mieć dostemp do tej strony a zgadywanie tych paręnaście licz i liter to by zajęło 1000 lat

Ja też bym chciał dużo rp aby to zdobyć to trzeba dużo pracy i czasu na dym siedzieć . Bo bez api to nie możliwe. 

Opublikowano

Zamknijcie ten temat.. Przeciez jest nie mozliwe zlamanie tego, myslisz ze jestes geniuszem i znalazles ta stornke w plikach tylko Ty?;x Znalazlo ja wiele osob przed Toba, i gdyby mial to ktos "schakowac" to juz by tak sie stalo. To jest praktycznie niewykonywalne..

Close pls..

4zzt3n.png

Opublikowano
Zamknijcie ten temat.. Przeciez jest nie mozliwe zlamanie tego, myslisz ze jestes geniuszem i znalazles ta stornke w plikach tylko Ty?;x Znalazlo ja wiele osob przed Toba, i gdyby mial to ktos "schakowac" to juz by tak sie stalo. To jest praktycznie niewykonywalne..
Close pls..

Nie znasz mnie, nie wiesz do czego jest zdolny : )

Mpcforum ma ip : 185.36.169.###

Ale nie nie, będę w to się bawić jak byś czytam wyżej to byś wiedział że nie będę robić tego mi tylko aby jakoś zbugować rp dzięki tej stronie nic więcej . 

Opublikowano
Close pls..

Nie znasz mnie, nie wiesz do czego jest zdolny : )

Mpcforum ma ip : 185.36.169.###

Ale nie nie, będę w to się bawić jak byś czytam wyżej to byś wiedział że nie będę robić tego mi tylko aby jakoś zbugować rp dzięki tej stronie nic więcej . 

Dobra, skończ. Te ip nawet z cmd wyciągnę. Korzystają z Cloudflare'a, a nawet do cloudflare'a są resolvery. Nic nie osiągniesz, jedynie nabijesz sobie posty jak zwykły pajac. Jeżeli przejdziesz przez ich zabezpieczenia(B***H PLS) to będziesz boss, ale to się nigdy nie wydarzy :). - Niech jakiś moderator zamknie ten temat pełen crapu, zbiera się na spam nic więcej.

@Anonymous - ogarnij.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Naprawdę ciężko znaleźć ip strony poprzez wiersz polecenia ^^

Trzeba mu pogratulować, normalnie 100% braw dla niego :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jest możliwość złamania tego klucza. Będziesz potrzebował wirtualnej maszyny i systemu DOS o ile wiesz jak się nim posługiwać.

Opublikowano
Dobra, skończ. Te ip nawet z cmd wyciągnę. Korzystają z Cloudflare'a, a nawet do cloudflare'a są resolvery. Nic nie osiągniesz, jedynie nabijesz sobie posty jak zwykły pajac. Jeżeli przejdziesz przez ich zabezpieczenia(B***H PLS) to będziesz boss, ale to się nigdy nie wydarzy  :). - Niech jakiś moderator zamknie ten temat pełen crapu, zbiera się na spam nic więcej.

Dobra ***** ***

Temat do zamknięcia i dać im warny za obraze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...