Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateros.pl [Dedyk] [Medium]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklamy się szuka przed startem, a nie po, ponieważ gracze nie przyjdą na coś co się nie cieszyło popularnością, tak samo będzie z YouTuberami.

Nic ciekawego tutaj nie ma, dodatkowo niewypał ze startem i max 100 osób online.

Tylko, że yt nie mieli wolnych terminów przed startem niestety. Tak wyszło. Serwer jest stabilny, mamy nadzieję, że liczba graczy wzrośnie i będzie się wszystkim lepiej grać :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbijać, super serwer, gorąco polecam ! ;) jedyne to to że do 60 lvl z kasą marnie, a później z górki :D 

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Jaki jest sens dropu kamoli z metków itd. a na prezce u handlarki wszystko(kamole,rady itd.) jest co się robi skill na P w parę minut?!

Opublikowano

Jaki jest sens dropu kamoli z metków itd. a na prezce u handlarki wszystko(kamole,rady itd.) jest co się robi skill na P w parę minut?!

Nie ma kamieni u handlarki, stary ss w prezentacji. 

Opublikowano

nabiłem 70 poziomi na tym skończyła się moja przygoda. Pliki usunąłem do kosza i opróżniłem go tyle mam dopowiedzienia :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer taki sobie nie jest zbyt stabilny, trochę nudy.

Ale na + można zaliczyć ogarnięcie przez Administratorów.

Polecam, chociaż nie bede gral ;p

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Serwer to dno, grałam aż 10 min .. Nie polecam. 0 zainteresowania z strony administracji 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Serwer to dno, grałam aż 10 min .. Nie polecam. 0 zainteresowania z strony administracji 

No tak, dokładnie. Ani razu nas nie było od startu w grze, nigdy nie odpisałem na żadne pw. To, że Ciebie nie ma w tych godzinach kiedy my jesteśmy to nie moja wina. 

Opublikowano

Pare pytań ;p
Bs jest dostępny ?( Oby nie)\
te pety,stroje i te śmieci co na innych serwach są tylko w Is tutaj też tylko w IS czy w grze do zdobycia ?

Opublikowano

Stroje można samemu zdobyć, pety i inne śmieci w IS. BS jest wbudowany, ale drop yang jest dobrze dopasowany do ceny zmianek - nie ma aż tylu 1 lvl'i, które tylko bony zmieniają :>.

Serwer bardzo mi się podoba, 95% rzeczy można zdobyć samemu. Dungeony, które nie są przesadzone, exp jest dobry :> No i system prezentów. Gorąco polecam :].

Opublikowano

Wielu graczy dawało nam propozycję zamknięcia serwera na jakiś czas. Tak też zrobimy, ale za to powrócimy z większym doświadczeniem jak i reklamą, bo serwerowi brakowało tylko graczy. Na serwer zostaną wprowadzone ciekawe nowości, propozycje można dodawać również na forum w odpowiednim dziale. Pozdrawiamy! 

Tak więc proszę moderatora o zamknięcie tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...