Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam guard.

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze bylo juz duzo takich tematow ale nie moglem ich znalezc wiec pisze swoj. Kupilem na fabrykakluczy.pl kod do csa go i stworzylem nowe konto. Niestety nie mam dostepnego rynku z powodu iz kupilem przez ta strone cd keya a nie przez steam. Jednakze jak w grze klikam rynek to pisze ze po 15 dniach kiedy zalozylem konto bede go mial dostepny. Inni pisali ze trzebabedzie kupic gre. Wiec o co chodzi ?

Z gory dziekuje

RGt.png

Opublikowano

I nie bedziesz mial dostepnego rynku dopoki nie kupisz czegos z rynku steam, daj komus skrzynke niech Ci sprzeda, potem kup cos na rynku i po 30 dniach bedziesz mogl sprzedawac.

Opublikowano

Jak mam dac mu skrzynke i jak ma mi on ja sprzedac ?

Nie mozesz narazie. 

Musisz kupic cos na steam bezposrednio i dopiero po 30 dniach mozesz sprzedawac.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

No ok ale jak wchodze w ekwipunek  i klikam rynek i wybieram obojetnie co to wyskakuje takie cos : Aby kupować i sprzedawać przedmioty na Rynku Społeczności Steam, twoje konto musi być bez ograniczeń oraz być chronione przez Steam Guard przez co najmniej 15 dni. Aby dowiedzieć się, jak włączyć ochronę Steam Guard, kliknij tutaj. Aby dowiedzieć się więcej o tym wymaganiu, odwiedź sekcję FAQ. To w koncu wy mowicie prawde czy valve?

RGt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...