Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z autopick upem w kamer modzie - Ascarial

Marioooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z autopickupem na wybrane itemy na serwerze Ascarial. Postawiłem bota w m1 z 10 lvl, kiedy dodam zmianki, dodania, klucze, sztabki 100k i szkaty to tylko czasem podniesie 1 zaczarowanie albo 1 sztabke, a tak to jakby nie działał. Kiedy zaznacze, że ma podnosić wszystko to działa bardzo dobrze, ale jak już nie ma miejsca w eq to jest wielki lag. Pytałem innych ludzi na botach to im działało dobrze. Próbowałem też autopickupa od Istvanpl, ale rówież mi nie działa :/. Proszę o pomoc, z góry dzięki :).

Opublikowano

Problem w tym ze po ustawieniu wszystkiego jak należy, autopickup wcale nie podnosi itemów, które dodałem na liste.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wie moze ktos dlaczego nie moza dostac sie do groty wygnanców to jest od 70 lvl wejscie mam krwisty  odpowiedni lvl kilka dni temu było bez problemu a teraz jak juz wejdziesz na początek to nie mozna sie ruszac obraz w koło czrny prosze o odpowiedz  pozdrawim.

Opublikowano

Witam wie moze ktos dlaczego nie moza dostac sie do groty wygnanców to jest od 70 lvl wejscie mam krwisty  odpowiedni lvl kilka dni temu było bez problemu a teraz jak juz wejdziesz na początek to nie mozna sie ruszac obraz w koło czrny prosze o odpowiedz  pozdrawim.

Niedawno była aktualizacja, może przez to?

Zainstaluj wszystko od nowa i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...