Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem w telefonie :)

Proevoluion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy moglby mi ktos wyjasnic? :P Jest to mój pierwszy telefon tzw ''nowszej generacji'' i nie moge do konca sie na nim ogarnac. Jest to ''Htc desire x'' problem w tym ze gdy chce ogarnac w nim internet(podlaczam go do kompa przez usb) wyskakuje mi ze mam podac jakis tam kod z Orange fun spot czy cos takiego, moglby mi ktos zrobic maly poradnik ?:] z góry dziekuje :)

Opublikowano

Jeżeli w domu masz Wifi to włącz telefon za pomocą WiFi (w ustawieniach) tak samo jeżeli chcesz używać internetu od producenta (sieci czy tam orange co tam masz) to włączasz użycie danych, chyba że się mylę bo może masz inaczej...

Opublikowano

Chce zakupic internet w telefonie, ale nie wiem do konca jak, bo czesto mnie nie ma w domu, wiekszosc dnia a nie ukrywam ze internet jest mi wtedy potrzebny, mam aktualnie telefon w sieci play, gdy probuje sobie wykupic jakis pakiet internetu wyskakuje mi ''Oferta dla Ciebie nie dostepna'' albo cos ;/

Opublikowano

Musisz wybrać oferte odpowiednia do twojego typu konta, jak juz wykupisz pakiet to włączasz w opcjach użycie danych i masz już internet ;) Polecam ci pobrać przeglądarke Google Chrome na androida.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome

A jak chcesz przez wifi się połączyć to właczasz wifi w telefonie potem szukasz sieci łączysz się do niej wpisujesz hasło i tyle.

Z tego co wyczytałem to gdzies sie tam pojawilo funspot. Tam to trzeba się jeszcze logowac na stronie.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...