Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody bonusowe - 7 dni premki, 1000 golda, T2 LT

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinniście się cieszyć, że chociaż coś takiego zorganizowali.

No bez jaj. Mamy się cieszyć, że dali nam jakieś ochłapy za to że gramy w tą ich bardzo niedoskonałą grę i wydajemy na nią niemałą kasę. W zeszłym roku jak się postarali to nie chciało się od kompa odchodzić. Gram i czegoś oczekuję od gry, zwłaszcza iż ma taką a nie inną specyfikację. Nie jest to gotowa produkcja która nie ulegnie zmianie. Gra cały czas ulega modyfikacją, lepszym i gorszym oraz podlega wpływom społeczności internetowej. Jak jest jakieś większe wydarzenie w świecie gier to chcę usłyszeć donośne echo tego w grze. A nie jakieś 200 kodów przy iluś milionach (nie znam dokładnej liczby, wiem że ponad milion) zarejestrowanych kont...

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@jkx6

A ten "ochłap" o którym mówisz to: 1000 golda - 20 PLN, T2 Light - kolejne 20 i 7 dni premki - 20. Łącznie jeden kod zawiera zawartość o wartości 60 zł, a ty to nazywasz ochłapem? Jeszcze zacznij narzekać że codziennie nie dają losowej premki VIII poziomu.

Co masz na myśli mówiąc o "specyfikacji" gry?

200 - liczba wzięta... wiadomo skąd

Opublikowano

No bez jaj. Mamy się cieszyć, że dali nam jakieś ochłapy za to że gramy w tą ich bardzo niedoskonałą grę i wydajemy na nią niemałą kasę. W zeszłym roku jak się postarali to nie chciało się od kompa odchodzić. Gram i czegoś oczekuję od gry, zwłaszcza iż ma taką a nie inną specyfikację. Nie jest to gotowa produkcja która nie ulegnie zmianie. Gra cały czas ulega modyfikacją, lepszym i gorszym oraz podlega wpływom społeczności internetowej. Jak jest jakieś większe wydarzenie w świecie gier to chcę usłyszeć donośne echo tego w grze. A nie jakieś 200 kodów przy iluś milionach (nie znam dokładnej liczby, wiem że ponad milion) zarejestrowanych kont...

Są kody jest źle, nie ma kodów źle. Jeżeli twierdzisz, że ta gra jest niedoskonała to może w nią nie graj? Szkoda, że nikt nie potrafi docenić to, że WG chociaż jakieś konkursy organizuje.

P.S Były kody z pewnej okazji, nie pamiętam, ale coś związanego z ESL gdzie WG podawało kod i każdy otrzymywał +/- 100 złota na swoje konto i ilość też była ograniczona.

Opublikowano

@kYRA. Z tego co pamiętam, dawali kody na streamach, oglądalność +1000% a chat zapchany "kiedy kody" "dajcie kody" "za ile kody". Ogólnie wszyscy twierdzą że WG gówno daje i ochłapy, ale jak rzucą coś wartego 2 złote to się ci krytykanci rzucają na te kody jak @Juri. do wody.

Opublikowano

Nie no Wy tak serio? Są urodziny WG + Gamescon a oni dają 200 kodów za, jak to policzyliście, 60zł. Prosta matematyka 1600zł wydane na około milion kont. Przy założeniu, że połowa tylko jest kontami realnie grającymi to i tak daje bardzo mierny wynik... A te 60 zł... nie jakoś do mnei nie przemawia. 7 dni premki ok, 1000golda ok, ale ten czołg to zabawka. Poza tym 60zł to nie jest jakaś zniewalająca suma, miesięcznie zdarza mi się wydać więcej na tą grę.

Nie WG nie popisało się kodami jeżeli to jest koniec losowania. Firma ta zarabia naprawdę kosmiczne pieniądze i taki skromny prezencik jest naprawdę żenujący. Nauczcie się szacować wartość pieniądza. Ich to nic nie kosztuje, wręcz zarabiają na tym. Jest to czysta reklama. Jest duży event a tu klops... 200 kodów...

Opublikowano

Nie no Wy tak serio? Są urodziny WG + Gamescon a oni dają 200 kodów za, jak to policzyliście, 60zł. Prosta matematyka 1600zł wydane na około milion kont. Przy założeniu, że połowa tylko jest kontami realnie grającymi to i tak daje bardzo mierny wynik... A te 60 zł... nie jakoś do mnei nie przemawia. 7 dni premki ok, 1000golda ok, ale ten czołg to zabawka. Poza tym 60zł to nie jest jakaś zniewalająca suma, miesięcznie zdarza mi się wydać więcej na tą grę.

Nie WG nie popisało się kodami jeżeli to jest koniec losowania. Firma ta zarabia naprawdę kosmiczne pieniądze i taki skromny prezencik jest naprawdę żenujący. Nauczcie się szacować wartość pieniądza. Ich to nic nie kosztuje, wręcz zarabiają na tym. Jest to czysta reklama. Jest duży event a tu klops... 200 kodów...

Jakie milion kont!? Kilka dni temu świętowali 100 milionów...

Opublikowano

Jakie milion kont!? Kilka dni temu świętowali 100 milionów...

No to sam widzisz, 100 mln i 200 kodów... to kpina, jakby dali ten kod jako aktywny powiedzmy przez 2 tyg i każdy raz na konto mógłby go aktywować to spoko. Było by całkiem przyzwoicie (choć i tak dupy nie urywa) a w tej wersji to jest to tylko mydlenie oczu. Ot macie dzieciaczki i się cieszcie iż wspaniałe WG wam coś dało.

Opublikowano

Na miłość boską. Skąd ty masz są informację o 200 kodach? Ich było znacznie, znacznie więcej.

Ok, zdarza ci się wydać więcej. Rzecz w tym że dają to za darmo, a ty narzekasz? Mogliby wogóle nie dawać i byłoby to absolutnie normalne z ich strony.

Ten czołg to zabawka i to jest złe? Gdyby dali każdemu premkę VIII, która dostarcza kredytów strumieniami, nikt nie miałby problemu z kasą i nie mieliby żadnych zysków.

Problem polega na tym, że tworzenie i utrzymywanie gry nie jest bezpłatne, to samo z całym studiem, support we wszelkich językach, kupowanie licencji na technologie innych, tysiące innych wydatków.

Czysta reklama czego? Przecież wzięli udział w tym tylko gracze WoT, a oni już grają. Wśród kogo ma ich to zareklamować?

Opublikowano

Na miłość boską. Skąd ty masz są informację o 200 kodach? Ich było znacznie, znacznie więcej.

Ok, zdarza ci się wydać więcej. Rzecz w tym że dają to za darmo, a ty narzekasz? Mogliby wogóle nie dawać i byłoby to absolutnie normalne z ich strony.

Ten czołg to zabawka i to jest złe? Gdyby dali każdemu premkę VIII, która dostarcza kredytów strumieniami, nikt nie miałby problemu z kasą i nie mieliby żadnych zysków.

Problem polega na tym, że tworzenie i utrzymywanie gry nie jest bezpłatne, to samo z całym studiem, support we wszelkich językach, kupowanie licencji na technologie innych, tysiące innych wydatków.

Czysta reklama czego? Przecież wzięli udział w tym tylko gracze WoT, a oni już grają. Wśród kogo ma ich to zareklamować?

200 kodów - mój błąd była napisane 1000, nie wiem skąd mi się to wzięło. Co do roeszty to bzdury pleciesz. Masz zerowe pojęcie o marketingu i zarządzaniu. Każda reklamw wśród graczy przynosi zyski. Ktoś coś dostał wiec zostanie dłużej. 1000 golda za free niby? za 1500 są tanki premium V. 500 wystarczy dokupić i już kabza nabita dla WG. Poza tym nie wyjeżdżaj z premkami VIII... Na głowę upadłeś... Mi chodzi o formę tego, dali mało kodów na wielką ilość graczy a Wy napaliliście się na nie jak dzik na szyszki...

Opublikowano

Skąd ty bierzesz te liczby? Podaj źródło.

Aktualnie są przeceny 50% na czołgi premium V, i najpewniej będą następne bo Gamescon. W związku z tym kosztują 750 golda, a więc 1000 wystarczy.

Ale skoro bulwersujesz się o to, że dali mało kodów, to podaj źródło tej informacji, a nie wyjeżdżasz sobie z losową liczbą.

Opublikowano

250 kodów

Co!? Na tyle tysięcy osób tylko 250 kodów!?

Edit:

Sorry, the offer you tried to access has ended.

Koniec. Ni ma kodu dla mnie ;(. Jakby jakiś szczęśliwiec miał 2 kody, to bardzo bym prosił. Teraz odpinam temat.

Co za jebane wg ...

Dać 250 kodów na milion like na fp ...

@kYRA. zaltw mi kod, bo do jutra pewnie znow nie bedzie. Kodow jest tylko 1000

@Fireho wstyd, moderator a nie potrafi czytać forum. Ba tematu w którym się wypowiada... Sami jako moderatorzy/byli moderatorzy podawaliście te informacje a teraz się bulwersujecie...

Opublikowano

@Juri. aktualnie dyskutujemy o całej tej ofercie, a przecież dyskusja to cel forum, nieprawdaż?

Kodów było 392019303901239312903.

@jkx6 To nie jest wiarygodne źródło. Każdy może napisać co chce, włącznie ze mną co przed chwilą zrobiłem. Może podasz link do normalnego źródła, a nie czyjejś wypowiedzi?

Opublikowano

@Juri. aktualnie dyskutujemy o całej tej ofercie, a przecież dyskusja to cel forum, nieprawdaż?

Kodów było 392019303901239312903.

@jkx6 To nie jest wiarygodne źródło. Każdy może napisać co chce, włącznie ze mną co przed chwilą zrobiłem. Może podasz link do normalnego źródła, a nie czyjejś wypowiedzi?

Nie podam ponieważ czerpałem informacje z tego forum. Założyłem (jak widać błędnie) iż moderator będzie przekazywał informacje prawdziwe, a nie zmyślone. Jak widach chłopaki/dziewczyny pier*olicie swoje zadanie.

Kończę z offtopem w tym temacie bo to żenujące szarpać się w internecie z jakimś nieznajomym kimś o bezwartościowe kody do gry...

Opublikowano

Gdzie wpisać swój email, bo mi jakoś nie pasuje

Oferta się już zakończyła.

Zamykam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...