Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Powiększony handel i ilość yang - Malestia.pl

Evor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

563741409226900937801.png

Witajcie!

Prezentujemy Wam kolejną nowość, która znajdzie się na naszym serwerze.

Jest to dwukrotnie powiększony handel! Dodaliśmy również możliwość handlowania kwotą równą limitowi obecnemu na serwerze - 10kkk yang.

4280014075196491136905.png

Zapraszamy do oceny!
Pozdrawiamy,

Team Malestia.pl

Po więcej informacji zapraszamy na:

xxx
Opublikowano

A więc to dlatego na m2dev pytałeś o pojemniejszą zmienną :D

Układ handlu dobrze zrobiony, lepiej powiększyć w pionie bo nie będzie tak bardzo przeszkadzać ludziom z niską rozdzielczością ;)

Opublikowano

@Alceas

okazało się, że wymagało to większych zabaw :)
Trzeba było zrobić, żeby to binka konwertowała tekst na long long, bo PyTuple nie obsługuje int64 :)
Sprawdzałem szczerze mówiąc w najniższej rozdzielczości jak to wygląda i efekt był całkiem okej.
Pozdrawiam

Opublikowano

Dosyć fajnie się prezentuję może u siebie na serwerze też zastosuję  bo faktycznie standardowa ilość slotów wydaje się nieco za mała :>

hehpng_esrnree.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

za dużo się z tym nie napracowaliście, jedyne co tutaj nowe to 10kkk na handlu.

Nawet jeden z userów mpcforum Kronzu, na początku tego miesiąca dał gotowiec, tak z ciekawości przejechałem w googlach.

Polecam jeszcze dodać trade effect z deva i macie komplet :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1266359-source-powiekszony-handel/

Evor raczej nie używał tego Tuta..

Opublikowano

Evor raczej nie używał tego Tuta..

Oj obyś się nie pomylił :D. Sam właśnie dopatrzyłem.. to ich tut, i dlatego edytowałem post.

@Edit

popatrz na ss w spoilerze.

Opublikowano

Oj obyś się nie pomylił :D. Sam właśnie dopatrzyłem.. to ich tut, i dlatego edytowałem post.

@Edit

popatrz na ss w spoilerze.

Ehh... to nie temat do nowinek technicznych tylko temat do opinii na temat nowości, póki co twoje bezsensowne posty są zwykłym spamem.

Odpiszę troszkę w bardziej polskim stylu: wrzucimy jeszcze kilka rzeczy to się przekonasz czy ciągle jedziemy na gotowcach.

P.S

To nie jest nasz tut.

@Edit

Nasz temat jest z 8 sierpnia tak btw.  o.O

Opublikowano

@Intern

Gratuluję dobrej znajomości dat!

Nasz temat został przedstawiony 8 sierpnia, a poradnik Kronza powstał 12 sierpnia.

Przykro mi, po tylu latach pracy w tej grze nie potrzebuje już poradników. :)

Coś tu nie gra.. skoro piszesz o datach to dlaczego widzę to samo zdjęcie ekwipunku :D nawet na waszym fanpage.

A co do ostatniego zdania, oczywiście się zgadzam.

Opublikowano

Coś tu nie gra.. skoro piszesz o datach to dlaczego widzę to samo zdjęcie ekwipunku :D nawet na waszym fanpage.

A co do ostatniego zdania, oczywiście się zgadzam.

Jakbyś znalazł temat, w którym kronzu się pytał jak to zrobić, zobaczyłbyś, że jako przykład dał zdjęcie tego handlu z naszego FP :)

PS.

Na naszego FP wrzucamy zawsze zdjęcia ze znakiem wodnym, wiec przykład pokazany przez kronza pokazany w pierwszym spoilerze, jest wzorowany na naszym systemie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1266359-source-powiekszony-handel/?view=findpost&p=10816139

Opublikowano

No no fajnie i zauważyłem też że dodaliście kropki w ilości Yang bo jest to nieraz problem jak trzeba wpisać daną ilość. Plus dla was.

Serwer zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Fajny pomysl naprawde, na wiecej rzeczy sie zmiesci i nawet na pieniadze zmienione jest. Napewno sie przyda i duzy plus i komfort w grze przy handlu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...