Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl [Dedyk] [Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza wersja Ethandii została włączona dnia 13.04.2014 i wyłączona 30.07.2014.

Powodem nie były bugi (Ponieważ nie ma ich na serwerze) a mała ilość graczy (Nie było reklamy na start).

Graczy Online: 82

powodzenia.

może i bym zagrał gdybym nie widział, że niedługo serwer znowu padnie.

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ref :)

nie refreszuj tyle tylko zadbaj o serwer i ogarnij reklamę, bo od mojego posta 20 października, kiedy to pisałem, że są online 82 osoby zmieniło się niewiele.

Graczy Online: 45

+ jest chyba tylko taki, że licznika nie kręcisz. xD

Opublikowano

nie refreszuj tyle tylko zadbaj o serwer i ogarnij reklamę, bo od mojego posta 20 października, kiedy to pisałem, że są online 82 osoby zmieniło się niewiele.

+ jest chyba tylko taki, że licznika nie kręcisz. xD

Zobacz która godzina, piątek jest, szkoła, wejdź w sobotę ew. niedziele :)

Opublikowano

Zobacz która godzina, piątek jest, szkoła, wejdź w sobotę ew. niedziele :)

wtedy dobija do 100 osób? Daniel, nie oszukujmy się. o godzinie 15 w piątek jest mniej osób niż na wielu serwerach o 3 w nocy, czy od 12 w południe w środku tygodnia, więc nie pierdziel, tylko zadbaj o lepszą reklamę.

Opublikowano

Serw godny polecenia , Gracze wracają i miło sie gra na pewno z dnia na dzień będzie więcej graczy , Administracja jest ok , konsekwentna i zna sie na rzeczy , exp całkiem prosty a eq łatwo zdobyć zwłaszcza jak zostaną przywrócone szkaty z ulepami 

Opublikowano

Chwilowa przerwa w dostępie forum, w dzisiejszej aktualizacji wprowadzam

• Szkatułkę Przedmiotów
  • W automatycznej wiadomości nowe forum serwera

Przerwa będzie trwała + 10 minut, w zależności od tego w ile zapisze się baza danych, pozdrawiam smile.png

// Aktualizacja wprowadzona

Konkurs:
Opublikowano

Graczy na serwerze troszkę mało ale serwer polecam ze względu na Administracje. Szczery podziw dla Quentis za to jak "walczy" i dba o swój serwer mimo niewielkiej ilości graczy. Szczere, serwer jest naprawdę z*******y zęby na nim grało tak mało ludzi. Może przydała by się jakaś większa reklama? U jakiegoś Ytubera z 3-5 k subów? 

Opublikowano

powtórzę to, co pisałem u innych, zamiast inwestować w małych youtuberów, i pazernych na hajs, typu Ar3lek, Rykox, polecam zainwestować w pewną osobę i z liczną ilością subów. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

powtórzę to, co pisałem u innych, zamiast inwestować w małych youtuberów, i pazernych na hajs, typu Ar3lek, Rykox, polecam zainwestować w pewną osobę i z liczną ilością subów. :)

Popieram w 100% 

Zamiast 8 marnych i nieskutecznych youtuberow lepiej zainwestować w 2 z konkretna ilością widzów, tu nawet nie suby ważne tylko oglądalność :) 

Opublikowano

Co masz na myśli :)?

Trudno na to wpaść, fakt. Ma na myśli to : Gdyby była większa ilość graczy to serwer by był bardzo dobry.

qolJA1e.png

Opublikowano

Trudno na to wpaść, fakt. Ma na myśli to : Gdyby była większa ilość graczy to serwer by był bardzo dobry.

Ahh, nie skumałem ^^

Jak by grało więcej graczy tak z 600-800 Idealnie ;) Bo teraz trcohe lipa z tym jest

Prawda, prawdą, ale trudno osiągnąć w Polsce taki wynik bez reklamy która kosztuje tysiące, my osobiście wydaliśmy ponad 1,500 zł na reklamę u YouTuberów, Facebookerów podanych wyżej, były jakieś efekty, lecz.. jak tamci YouTuberzy skończyli grę to i ich widzowie tak samo, lecz nie wszyscy.

Opublikowano

Polecić mogę, jakaś reklama większa się szykuję? serie a nie 1 odc za 30zł ;x

U tych których Ci podałem to była seria, masz wyżej kilka osób i napisane ile odcinków.

Jakie są koszty reklamy u jednego dobrego Youtubera?

To zależy, od np. 30 zł do 150+++ zł za odcinek ;)

Opublikowano

U tych których Ci podałem to była seria, masz wyżej kilka osób i napisane ile odcinków.

To zależy, od np. 30 zł do 150+++ zł za odcinek ;)

byś miał reklamę u wallander to by ściągnął więcej niż Ci pseudo youtuberzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...