Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puma, czy nietoperz?

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc mam zamiar zagrać szelmą/ryckiem i nie wiem co bardziej mi się przyda na globalu. Mam już wierzcha 37 i słonika 60. Chodzi mi o to, żeby lepiej mi się expiło. Wziąć pumę, czy może nietoperka? :)

Aa i mały offtop - lepiej nocnego elfa, szelmę, czy może rycka? 100% exp. (W temat kim grać raczej nikt nie zagląda..)

graphic.png

Opublikowano

Jakie evo?

Ja bym wzięła pumę, bo ma buffka podwyższającego prędkość ataku (tylko na 1 evo), a w połączeniu ze słonikiem to jednak coś daje. ;) Nietoperek może być fajny, ale to dopiero na 3 evo.

Odkrywca
Opublikowano

sorki ze tak z buta wjezdzam w temat^^ ale jak juz jestesmy przy petach p2 ma jakis pet buff na hp?xD

Opublikowano

Puma! Toperek ma może większy atak, ale puma ma lepsze buffki, jak wyżej, buffek do prędkości ataku, do levelowania najlepszy.

I co z tego, że toporek ma większy atak? -.-'

Chodzi mi tutaj o wyssanie.

graphic.png

Odkrywca
Opublikowano

hm zeby expic.. ile masz casta? bo jak bijesz co chwila skillami to bez sensu bedzie Ci brac pume na speed atack..  chociaz szelma na malym lvl watpie zebys bil co chwila skillami a speed atakc to dobry wybor dla niej;p

Opublikowano

I co z tego, że toporek ma większy atak? -.-'

Chodzi mi tutaj o wyssanie.

A czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Przeanalizuj to, co napisałam.

Toperek ma atak - puma buffka na speed attack.

Dla szelmy oczywiście lepszym jest speed attack, dla rk nie wiem.

Co do wyboru postaci, to oczywiste jest, że szelmą expi się wygodniej a i w pvp jakby co wymiata, ex-szelma różni się troche od normalnej, bo ma buffki i chyba lepiej sobie radzi w pve, poza tym secik początkowy jak sobie upniesz do +6 chociaż to możesz sobie z nim poszaleć trochę.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Polecam nietoperza, zawsze trochę więcej absorpcji HP się przyda... a puma to przydatna tylko jeśli bijesz hitami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...