Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sezon 4

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie małe pytanie. Jestem w goldzie i jeśli wejdę w zakładkę ligi, to na dole w lewym rogu pisze, jakie nagrody dostanę na koniec sezonu. I tutaj moje pytanie odnośnie zwycięskiej skórki bohatera, czy jeśli przykładowo byłby to lucian (którego nie mam) czy dostałbym tego bohatera + skórkę czy nic dlatego, że go nie posiadam?

Opublikowano

A wiadomo coś kiedy się kończy sezon 4 i jaki skin, do którego champa?

Sezon czwarty kończy się Październik/Listopad (z tego, co się orientuję), a co do skina, to będzie on do championa, którym najwięcej razy grano na LCS'ach (jak się nie mylę). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dostaniesz postać + skin, a co do końca sezonu 4 to nie wiem skąd macie takie informacje jak nawet riot nie powiedział kiedy będzie przybliżona data zakończenia owego sezonu.

Wnioskowałem sobie po dacie zakończenia sezonu 3, skoro Mistrzostwa Świata w Korei są w Listopadzie bodajże, to S4 może tak się zakończyć.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wnioskowałem sobie po dacie zakończenia sezonu 3, skoro Mistrzostwa Świata w Korei są w Listopadzie bodajże, to S4 może tak się zakończyć.

To wywnioskuj mi kiedy będą mistrzostwa sezonu 4. Wiadomo na razie, że odbędą się w Korei Południowej I TYLKO TYLE NIE MA PODANEJ DATY MISTRZOSTW JAK I ZAKOŃCZENIA SEZONU 4.

Dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...