Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was.

Posiadam SBota i nie wiem, czy jest jakikolwiek sens farmić wizardem w DH Cave, na maskach.

Mam zamiar na 72lvlu być na -9 (full int wizard) i kupić sobie jakiegoś dobrego staffa, np. +5 full blue.

Ale jest pytanie... Czy wizard nie będzie ginął w czasie drogi do masek? Droga jest dość długa, a bless spell krótki.

I właśnie mam pytanie jak to jest, czy on np. ma jakiś sposób, żeby nie ginął, czy co?

Proszę o odpowiedzi. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie ten dział przenosze...

@TOPIC - Czemu nie... Dasz radę... Z fb setem te mobki co będziesz przez nie szedł nic Ci nie zrobią... Tzn miałem 65 lvl fb sos set + sos staff +5 t0 maski jechałem jak chciałem, więc musisz się zaopatrzyć w dobry sprzęt.

Opublikowano

To gicior. :P

Jedyny problem jest taki, że teraz trudno o dobry sprzęt... Większość posprzedawana, żeby dostać Advanced Elixiry :/

A co do działu... To właśnie miałem wątpliwości do tego, czy wybrałem dobry dział. :)

Opublikowano

@NuclearSun

No w najgorszym wypadku będę musiał... :(

@MówMiPro*

Już mam clera, a reskilla raczej nie będę robić. ;)

@xcoom

A gdzie by mi się chciało siedzieć przed kompem i za każdym repotem włączać konie. xD

@Topic

Ogólnie to chyba poszukam najpierw na NS jakiś fajnych itemków, a jak nie będzie to będę sam robić. =(

PS. Dzięki za pomoc all. ;)

Opublikowano

Hunter nie... mozna ustawic, zeby ciagle uzywal invisible jako buff, ale to przeciez nie ma snesu bo bedzie sie blokowac ;) Jedyne wyjscie do zrobic/kupic dobry set...