Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o płaczących graczach lola .

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tymi ludzmi którzy płacą wszędzie że nie mogą wyjść z bronzu , silvera  itd. , co oni chcą tym osiągnąć ? 

Opublikowano

Chcą się wyładować przy czym nabijać posty ^^

A w tym myślą, że ktoś z diamentu lub platyny się zlituje i im jakoś pomoże

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ja w promo z silvera do golda miałem Goldy 1 - 2 ligowe u przeciwnika, a w teamie silver III. Ja np. miałem mid zedem, w 20 minucie 2/0/1 i ok. 160 farmy, a na bocie tristana 0/3/0 i chyba 70 farmy, top nie lepiej... Promo 4 razy z rzędu kończyłem przegraną na dobrych statystykach, dopiero za 5 jak się zdenerwowałem na ciągłe smurfy u przeciwnika i idiotów w teamie wyszedłem na duo z goldem na adc, bo w 2 juz szło wyccarować.  Także z silverem bywa różnie ;)

21515.jpg

Opublikowano

Nie wiem, może chcą abyśmy okazali im współczucie. Ja koledze wyszedłem z Brązu IV do Silvera III wyszedłem w około tydzień. Łatwo się carruje. :)

Opublikowano

Lepsza jest taka forma "wyładowania się" niż rzucanie rzeczami, które znajdują się "pod ręką" ;p Jesteśmy ludźmi, więc mamy we krwi to, że raczej chcemy podzielić się swoim zdaniem z innymi na dany temat, zwłaszcza, gdy coś nas strasznie denerwuje. Tak jak @B3DB0Y napisał :)

Opublikowano

No tak tylko nie muszą jeszcze wspominać ze zasługują na wyższą dywizje , ze są tam same trolle , idioci i nikt nie umie tam grać tylko oni.  ( jak dla mnie to oni tak to ujmują ) 

Opublikowano

No tak tylko nie muszą jeszcze wspominać ze zasługują na wyższą dywizje , ze są tam same trolle , idioci i nikt nie umie tam grać tylko oni. ( jak dla mnie to oni tak to ujmują )

To tylko płacz, nauczą się grać to zobaczą kiedyś jaki śmieszny płacz wstawiali gdzie się da.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Właśnie tak powstają użytkownicy BoLa.. płacz po przegranej ------> sięgają po skrypty -----> cieszą się że "carrują" . Tyle.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tylko trochę męczy to ze w prawie każdym temacie przychodzi jakaś osoba i wspomina jaki to on jest biedny ;_;

Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Byli, są i będą. Raczej większość "polaczków" marudzi, narzeka, więc da się przyzwyczaić do tego. Nie ma co drążyć tematu, taką mamy mentalność, sama lubię pomarudzić :D

W ogóle co ma na celu ten temat? :p

Opublikowano

Tylko trochę męczy to ze w prawie każdym temacie przychodzi jakaś osoba i wspomina jaki to on jest biedny ;_;

A tam, wszystko zależy od człowieka.

Patrz na tą plakietkę co mam pod nickiem.

Jakoś nie latam po tematach i płaczę, że nawet nie jestem dywizjowany.

Leję na dywizję, dla mnie liczy się dobra gra!

I wiem, że jest sporo graczy, którzy rozumują podobnie jak ja.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Chcą usłyszeć ze tak na prawdę są dobrzy i ich skill jest o wiele wyższy, po czym ich e-penis podskoczy o kilka milimetrów. Kazdy kto wie ze gra lepiej niż jego aktualna dywizja wyszedł by z niej w kilka dni a nie siedział tam 5 miesięcy,

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja mam zajebisty sposob na carry.

Mute all.

Tyle. Lepszego sposobu nie ma. Stosuje to od kad zaczalem grac na nowym kacie b5.

Obecnie, po kilku dniach s2.

Oczywiscie nie zawsze musisz mute'owac. Ja nauczylem sie od streemerow ignorowac to. A jak mi po ktoryms rankedzie nerwy puszcza (bo np. tristana ma gorszy dzien i 25 farmy w 10 min) to odpalam gre na boty, robie pente, i od razu humorek mi sie poprawia ;D

I wtedy wracam do rankedow ;)

Yes...

Opublikowano

Ja w promo z silvera do golda miałem Goldy 1 - 2 ligowe u przeciwnika, a w teamie silver III. Ja np. miałem mid zedem, w 20 minucie 2/0/1 i ok. 160 farmy, a na bocie tristana 0/3/0 i chyba 70 farmy, top nie lepiej... Promo 4 razy z rzędu kończyłem przegraną na dobrych statystykach, dopiero za 5 jak się zdenerwowałem na ciągłe smurfy u przeciwnika i idiotów w teamie wyszedłem na duo z goldem na adc, bo w 2 juz szło wyccarować.  Także z silverem bywa różnie ;)

cześć płaczku, właśnie temat o tobie

@top jak juz większość powiedziała są too ludzie ktorzy mysla że mogą być wyżeja nie potrafia tego udowodnic, dlatego zwalają na team

­

Opublikowano

cześć płaczku, właśnie temat o tobie

@top jak juz większość powiedziała są too ludzie ktorzy mysla że mogą być wyżeja nie potrafia tego udowodnic, dlatego zwalają na team

Cześć kolego który nie umie czytać ze zrozumieniem, pozdro z Golda  ;)

@top

Jak pisałem, bywa różnie. To że ktoś przegrywa nie zawsze oznacza że nie umie grać .

21515.jpg

Opublikowano

Właśnie tak powstają użytkownicy BoLa.. płacz po przegranej ------> sięgają po skrypty -----> cieszą się że "carrują" . Tyle.

Właśnie tak powstają osoby z nowotworem które płaczą o bol'a na forum o cheatach, debil no po prostu debil hahaha. Jak czytam twoje wypociny na tym forum to wyobrażam sobie ciebie jako spasionego grubasa przed kompem, który nie ma życa, przyjaciół i dziewczyny tylko gra w lola i płacze przed kompem że przegrał na bolowca [i bardzo dobrze]. Zanim jakiś moderator się przyczepi, ten człowiek nie jest godny formy grzecznościowei, więc wyrazy "ciebie", "twoje" są z małej litery.

@topic

A z tematu to wyładowanie frustracji po przegranym meczu i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...