Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - DE czy CO.UK

SonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D Zamierzam wrócić do nt ale nie na pl ;d i teraz pytanie, gdzie taniej ? ;d kiedyś pamiętam było o wiele lepiej na de, ale szfabskie nt jest takie no... dzikie jakieś dla mnie ;d i jeszcze jedno pytanie, czy można jakoś podmienić pliki z pl na de/co.uk ? jak tak to prosił bym link do poradnika jak to zrobić :D

I jeszcze jedna prośba :D Jak ktoś gra na jednym z tych serwerów to mógłbym prosić o kontakt i pomoc z zarobkiem? tj. co się opłaca z isa (nd za refy) sellać i mniej więcej jakie są ceny ancków, piórek, wk, pojazdów oraz krzaków ;d

Z góry dzięki i pozdro :D

itr0fv.png

Opublikowano

Z czego mi wiadomo ceny są mniej więcej identyczne na tych serwerach, lecz myślę, że serwer powinieneś wybrać pod kątem tego jaki język znasz lepiej, jeśli angielski to uk, jeśli szwabski to de. Z cenami nie pomogę.

Opublikowano

Na de jest trochę taniej i podobno na de bardzo mili ludzie, ale najlepiej wybierz server pod względem jak dobrze znasz język.

giphy.gif

Opublikowano

Na De ceny sa nizsze np. wk +job 6kk a na pl 12-13kk dymki po 10-15 na PL 40. Trzeba dodac ze maja wiecej godziny LoD i tanszego Isa (podobno). Jak dla mnie DE goruje narazie w serwerach poza koreanskim.

Opublikowano

Mają nie tyle tańszego IS'a, co po prostu większe zarobki. Niemcy więcej zarabiają od polaków = większe kieszonkowe dzieciaków = więcej wydają na np. gry = tańsze itemy na NB :3

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Dolazcam sie do pytania. Da sie spolszczyc serwer DE? A jak nie to ile kosztuje na CO UK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...