Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STARMADE

SlimaKCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że serwer jest dla gry Starmade, a nie Minecraft. Obie gry są w pewnych aspektach podobne, ale znacząco różnią się od siebie. Pisze ten temat w tym dziale, ponieważ nie znalazłem działu do tej gry, a sama gra inspirowana jest Minecraftem.

Za wiele by mi zajęło wyjaśnianie co to za gra i jak się w nią gra. Dobre poradniki (chodź w większości angielskojęzyczne) można wyszukać na YouTube (należy szukać poradników pod najnowszą wersję gry). Grę można pobrać z oficjalnej strony: http://star-made.org/download.

Co do samego serwera to znacząco różni się od innych serwerów dla tej gry. Jest nastawiony bardziej pod w miarę wyzywającą grę RPG i eksploracje, a nie pod bezsensowne PvP. Aby móc zagrać na serwerze należy mieć darmowe konto na oficjalnej stronie gry. Konto jest wymagane, ponieważ gwarantuje, że nikt nieautoryzowany nie zaloguje się zamiast Ciebie na serwerze (coś jak Minecraft Premium).

Szczegółowe informacje dotyczące serwera znajdują się na oficjalnej stronie serwerów StarMade. Nie będę ich tutaj przepisywał, ponieważ znajduje się tam aktualny opis i aktualne statystyki zbierane przez stronę.

Link do strony: http://starmade-servers.com/server/797/

Opublikowano

serwer jest dla gry Starmade, a nie Minecraft

Zamykam. Proszę podać publikację w odpowiednim dziale ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...