Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoże ktoś napisać e-mail do Mojang?

DjKubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zapytać się czy ktoś pomoże mi napisać e-mail do mojang bo jeden z użytkowników tego forum kazał mi napisać e mail do nich jeżeli nie dostałem e-maila potwierdzającego kupna Minecraft Premium w ciągu 48h a już 48h minęło.Kupowałem przez PSC. Sprawdzałem przez stronę psc czy pobrano kwote.Pobrali kwote. Proszę o pomoc ponieważ mój Angielski to jak ja mówie "Poziom krawężnika"

Opublikowano

translate.google.pl polecam 

Boli cię dupa?

To tak tłumaczy jak moja mama.

A rodziców nie masz? Zapytaj się ich. 

Opublikowano

Czasami duże firmy wymagają większego czasu na odpisanie na nasze wiadomości. Mogą mieć zbyt dużo zgłoszeń i odpowiedzenie na Twoje zgłoszenie może potrwać trochę dłużej. Jeżeli potrzebujesz przetłumaczenia - napisz do mnie na PW w postaci polskiej co chcesz wysłać, a przetłumaczę Ci to. ;)

8372383248.png
Opublikowano

translate.google.pl polecam 

Jak robisz pracę domową za pomocą tego to jestem ciekaw twoich ocen. Google Translate nie potrafi tłumaczyć zwrotów, jedynie pojedyńcze słowa, i do tego to jest stworzone. Orłem z angielskiego nie jestem, ale coś tam umiem. Jak coś to napisz...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Jak robisz pracę domową za pomocą tego to jestem ciekaw twoich ocen. Google Translate nie potrafi tłumaczyć zwrotów, jedynie pojedyńcze słowa, i do tego to jest stworzone. Orłem z angielskiego nie jestem, ale coś tam umiem. Jak coś to napisz...

Google Translate  jest dla osób które potrawą z niego korzystać . Dla waszej wiadomości to był żart ale widzę że wszyscy tutaj super poważni . Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...