Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Reklamatora

GaMeMiKi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9773214074941911226624.png

O Mnie

Skoro tutaj jesteś, to znaczy że chcesz się dowiedzieć o mnie czegoś więcej.

Z wykształcenia i zamiłowania jestem Uczniem. Od kilku lat do moich zainteresowań dołączyły gry typu Minecraft. W sekrecie mogę Ci powiedzieć, że są one moją największą miłością i jednocześnie uzależnieniem. W związku z tym, że nie codziennie mogę zmusić kogoś z mojego otoczenia do grania. Pomyślałem, że skoro nie mogę grać to będę o grach pisać. Może to w jakiś sposób ukoi mój minecraftowy głód.

Gry typu minecraft tak naprawdę były w moim życiu zawsze. Jako dziecko grałam w Lego, AOE - Age Of Empires i inne gry, które wówczas można było kupić. Obecnie kiedy mówię o swojej pasji często spotykam się ze zdziwieniem – Gry typu Minecraft?! Aha! Age Of Empires i Lego ? Na szczęście współczesne gry są o wiele bardziej skomplikowane.

Szukam Reklamatora
1351114074941911226624.jpg

Dobrej, reklamy i darmowej bo narazie całe pieniądze poszły na serwer.

Jeśli będzie dużo graczy to oczywiście coś z IS pójdzie za reklame na YT +500widzow lub jeśli ktoś chce range VIP to bedzie dobrze.

Kontakt

GG;5661635

Skype;private.michal

help_icon_svg.pngSzukasz pomocy przy grach typu MineCraft, Metin2, LeaugeOfLeagends ? Pisz do mnie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...