Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do Minecraft :)

arii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie znajdzie mi ktos taki komputer moze byt jaki sam  lub odrobinke lepszy lub troszke gorszy ale bym byl bardzo wdzieczny pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

Komputer :

▪ Procesor - AMD Phenom II x4 Quad Core 3.4GHz

▪ Płyta główna - Gigabyte GA-MA 770T UD3

▪ Pamięć ram - 4GB DDR3

▪ Dysk twardy - 1TB

▪ Karta graficzna - Geforce GTX 560 1GB

Opublikowano

Ten zestaw ktory podales w sumie wymaga jedynie zmiany plyty glownej na dowolna plyyte glowna z chipsetem H81, nowa ok. 140zl i wiecej oraz kupna lepszego procesora, najlepiej i5 4460, koszt ok. 650zl, ew. do tego 4gb ramu ddr3 i pograsz z 400+fps w mc... mc to malo wymagajaca gra, a posty wyzej sa w wiekszosci bezuzyteczne i przeszkadzajace.

Karta graficzna ktora posiadasz pozwala na gre w Battlefield 3 i 4 w Full HD na srednich i wysokich, niestety procesor ktory posiadasz troche ogranicza to plyte i mysle ze w wymagajacych grach w full hd na multi nie pograsz powyzej niskich, jednak po zmianei plyty glownej i karty graficznej, o ktorych napisalem, z pewnoscia pograsz na wysokich i srednich, a w minecraft ew. z optifine spokojnie na far wyciagniesz 350-400 i wiecej fps

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...