Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam radę wrócić do NosTale?

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Słuchajcie ziomeczky, chciałem powrócić do Nostale po długiej przerwie, przypominam emailem hasło, wchodzę na konto - okradzione...

Da się z tego jeszcze konta coś wycisnąć czy lepiej sprzedać itemsy i zacząć od nowa grę magiem?

Miałem zamiar trochę kasy w to jeszcze władować jak jest co z tym zrobić.

21779198005814950935.jpg

pajamka +15,

reszta sp zero ulepszeń >.<.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Wróżki nie zbyt opłaca się sprzedawać, a jakie to eq u?+?, myślę, że praktycznie nic nie zarobisz ze sprzedaży eq.

Jeśli Ci się chce to możesz zacząć grę od nowa, chyba, że chcesz jeszcze pograć łukiem to polecam na początku zrób sobie sp 2, 3 i o ile dasz radę to też 4, eq jakieś masz, więc nie powinno być aż tak trudno. Chudź cały czas na BB, w sp byle którym rób sposób ''Misja sp1 i Glaceron'' z tego poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/1248111-obszerny-poradnik-o-zarabianiu/

Nie potrzeba do tego jakiegość pro eq, a można sporo zarobić, w krótkim czasie powinieneś wyjść ''na prostą''.

giphy.gif

Opublikowano

wbicie 85 to zaden problem, nawet najmniejszy. Lucznicy posiadaja wk i expienie na lod jest przez to ulatwione. Moja rada: skup sie na dobrym wk, dobrej wrozce i dobrym luku. Wszystko co musisz robic jako lucznik ktory sie chce wyexpic ( pvp jest najfajniejsze na wyzszym lvl) to stworzyc sobie jak najwiecej ataku ktory zawsze zapewni ci dobry exp. Wrozke exp na grochach botem. Do 80 na czaszkach a pozniej szukaj fam zeby na gore leciec. 

Opublikowano

Dobra, gram wk 99 j +9 jest :D. Jakie reski na 72 lvl kupić?

Wszystkie z B, najlepiej suma 5 lub jak masz kasę to kupuj s6, będziesz miał na każdy element po 100% + bazowy, eq, sp.

giphy.gif

Bywalec
Opublikowano

A ile mnie mnieje-więcej wyniesie komplecik resków suma5 lub suma6? Na chwilę obecną mam do dyspozycji 9kk, ale przecież zarobię :D.

5jJNSGS.png

Opublikowano

A ile mnie mnieje-więcej wyniesie komplecik resków suma5 lub suma6? Na chwilę obecną mam do dyspozycji 9kk, ale przecież zarobię :D.

Jedna część to jakieś 7kk, więc 8*7kk=56kk

Na razie lepiej kup sobie tylko s5.

giphy.gif

Opublikowano

A jakie najlepiej reski kupić, na który lvl, kupić wszysztko w jednym czy osobno?

Najlepiej te z przepisu B, bodajże są na 70lv, osobno.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...